Στα γραφεία του Ομίλου τα τρόπαια του μπάσκετ!

Στην παράδοση των δύο τροπαίων, αλλά και της πλακέτας που παρέλαβαν οι νεάνιδες μετά την επιτυχημένη παρουσία τους στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος προχώρησαν τρία από τα κορίτσια των ομάδων μπάσκετ -κορασίδων και νεανίδων- του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

Οι Ευτυχία Δερμιτζάκη, Βίκυ Δασκουλίδου και Σταυρούλα Παπαδάκη εκπροσωπώντας τα δύο ηλικιακά τμήματα της ομάδας άφησαν τα τρόπαια στα γραφεία του Ομίλου, τα οποία παρέλαβε ο πρόεδρος, Τάσος Δημολίτσας.

Ο κ. Δημολίτσας συνεχάρη θερμά εκ μέρους των τριών παικτριών, όλα τα κορίτσια και από τις δύο ομάδες για τις φετινές τους σπουδαίες επιδόσεις και διακρίσεις. Μάλιστα, στο τέλος της εβδομάδας οι κορασίδες αναχωρούν από τα Χανιά για να πάρουν μέρος στα προκριματικά, διεκδικώντας τη συμμετοχή τους στα τελικά (final-6) του πανελλήνιου πρωταθλήματος. «Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια και την αφοσίωσή σας στο μπάσκετ», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΟΑΧ απευθυνόμενος προς τις τρεις παίκτριες, ενώ από εκεί και πέρα, επεσήμανε τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από όλο τον Ομιλο προκειμένου το τμήμα μπάσκετ να παρουσιάζει την αγωνιστική εικόνα που έχει τα τελευταία χρόνια, ενώ ευχήθηκε στην ομάδα των κορασίδων να μπορέσει να είναι στα τελικά και από εκεί και πέρα να καταφέρει το καλύτερο δυνατό.

Παρούσα κατά την μίνι τελετή και η πρωτομάστορας των επιτυχιών για το τμήμα, η προπονήτρια, Φρόσω Δημητρουλάκη. «Η σεζόν πήγε σε γενικές γραμμές καλά, θα μπορούσε να έχει πάει και καλύτερα», σημείωσε, ενώ συνεχίζοντας είπε τα εξής: «Καταφέραμε κάτι που το είχαμε ξανακάνει το 2002, την ίδια χρονιά δηλαδή να πάρουμε πρωτάθλημα σε δύο κατηγορίες. Η ομάδα των νεανίδων έφτασε στην 4η θέση στην Ελλάδα και ευελπιστούμε ότι οι κορασίδες θα καταφέρουν να περάσουν τα προκριματικά και να είμαστε στο final-6», κατέληξε.

Εκ μέρους των κοριτσιών, η Δασκουλίδου, σημείωσε πως, «ήταν μια περίεργη χρονιά γιατί ως κορασίδες ήμασταν χωρισμένες σε διάφορα τμήματα, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται τελικά τα καταφέραμε! Για τη δική μου παρουσία στα τελικά των νεανίδων, η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα ότι θα είχα αυτές τις επιδόσεις και ενθουσιάστηκα που πήγα τόσο καλά. Από εκεί και πέρα, νομίζω, ότι η ομάδα μας των κορασίδων μπορεί να φτάσει στα τελικά αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένα όλα τα κορίτσια για να καταφέρουμε το στόχο μας».

Η Παπαδάκη ανέφερε από την πλευρά της πως, «στα πρώτα παιχνίδια δυσκολευτήκαμε αλλά στη συνέχεια βρήκαμε το ρυθμό μας και πετύχαμε το στόχο μας. Τώρα ακολουθούν για μας τα προκριματικά για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, έχουμε δουλέψει αρκετά και πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε μία από τις ομάδες που θα βρίσκονται στο final-6».

Τέλος, η Δερμιτζάκη μιλώντας αποκλειστικά για το τμήμα των νεανίδων, τόνισε πως, «ήταν μια δύσκολη χρονιά, γιατί δεν δουλεύαμε όλα τα κορίτσια μαζί στην προπόνηση. Στη συνέχεια δουλέψαμε και προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γινόταν και στο πανελλήνιο δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό καταφέρνοντας να φτάσουμε στην 4η θέση. Θέλαμε το μετάλλιο, παρ’ όλα αυτά είμαστε ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα που φέραμε».

Μαζί με τα κορίτσια βρέθηκε και ο Στέλιος Δερμιτζάκης, που μαζί με τον Γιάννη Τζουγκράκη “τρέχουν” το τμήμα μπάσκετ του ΟΑΧ, λέγοντας τα εξής: «Βρεθήκαμε στον Ομιλο για να παραδώσoυμε τα κύπελλα των πρωταθλημάτων που κατέκτησαν φέτος οι ομάδες μας. Εκλεισε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, απόδειξη της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο σωματείο και συνεχίζουμε δυνατά για να διατηρήσουμε τα σκήπτρα στην Κρήτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ