17η σερί πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών!

Συνεπής στο ραντεβού του για μία ακόμη χρονιά με το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας πινγκ πονγκ είναι ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων ο οποίος το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου ξεκινά τις νέες υποχρεώσεις του.

Μετά την κατάκτηση της τιμητικής 5ης θέσης την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο ΟΑΧ προσβλέπει σε μια πορεία ει δυνατόν ανάλογη. Με ένα νέο παίκτη στη διάθεσή του, τον 21χρονο και πολύ ικανό, Νίκο Αντωνιάδη (από τον Α.Σ. Πέρα) να πλαισιώνει τους Αντώνη Μαλινάκη, Κώστα Μουτσάκη και Μανώλη Πατσουμαδάκη, ο ΟΑΧ επιδιώκει το καλύτερο δυνατό στο νέο πρωτάθλημα, στο οποίο θα πάρει μέρος για 17η συνεχόμενη χρονιά, αποτελώντας έτσι, πλέον, μία από τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις στο ελληνικό πινγκ πονγκ! Στον αντίποδα, παρελθόν αποτελεί ο Γιάννης Γεωργαντάς, ο οποίος προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα και ειδικότερα βοήθησε τα μέγιστα την περασμένη περίοδο προκειμένου ο ΟΑΧ να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα της Α1 κάνει πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο 15 και 16 του μήνα, με την διεξαγωγή των πρώτων τριών αγωνιστικών, οι οποίες θα φιλοξενηθούν στο ΣΕΦ. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, τα Χανιά θα έχουν όπως συνέβη και την περασμένη περίοδο, την ευκαιρία να φιλοξενήσουν παιχνίδια για το πρωτάθλημα, αφού η πρώτη απόπειρα κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη.

Πρώτοι αντίπαλοι για τον Ο.Α. Χανίων θα είναι οι Α.Ο. Πεύκης, Α.Σ. Πέρα Αθηνών και Α.Ο. Ταταύλα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των πρώτων τριών αγωνιστικών έχει ως εξής:

1η – Σάββατο (15/9, 11:00)
Φιλία-Ορεστιάδας-Παναθηναϊκός
Α.Ο. Ταταύλα-ΑΕΚ
Α.Ο. Πεύκης-Ο.Α. Χανίων
Ιφιτος Πατρών-Α.Σ. Πέρα Αθηνών
Ολυμπιακός-Αρης Νίκαιας

2η – Σάββατο (15/9, 14:00)
Α.Ο. Ταταύλα-Παναθηναϊκός
Α.Σ. Πέρα-Ο.Α. Χανίων
Αρης Νίκαιας -Α.Ο. Πεύκης
Ολυμπιακός-Φιλία Ορεστιάδας
Ιφιτος Πατρών-ΑΕΚ

3η – Κυριακή (16/9, 10:00)
Παναθηναϊκός-Ιφιτος Πατρών
ΑΕΚ-Α.Ο. Πεύκης
Φιλία Ορεστιάδας-Αρης Νίκαιας
Α.Ο. Ταταύλα-Ο.Α. Χανίων
Ολυμπιακός-Α.Σ. Πέρα Αθηνών