3η θέση στο παγκρήτιο τένις για τον Χρήστο Τσιλιμιγκάκη

Την 3η θέση στο πρωτάθλημα Ε3 κατηγορία αγόρια 14 ετών κατέλαβε ο αθλητής του Ομίλου μας, Χρήστος Τσιλιμιγκάκης. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

Ο αθλητής του Ο.Α.Χ. και της WILSON Τσιλιμιγκάκης Χρήστος

Πιο αναλυτικά, ο Τσιλιμιγκάκης έφτασε στα ημιτελικά σημειώνοντας δύο νίκες , η πρώτη με τον Δασκαλογιάννη Δ. του Ο.Α.Σούδας με 41 14(9) και η δεύτερη απο με τον Χατζάκη Μ. απο Α.Ο. Κυδωνίας με 40 41. Φτάνοντας στον ημιτελικό, κλήθηκε να αναμετρηθεί με τον αθλητή του Ηράκλειο Ο.Α.Α. Τσατσάκη Έκτορα, απο τον οποίο και έχασε με 76 60. Στην 3η θέση βρίσκεται επίσης ο αθλητής Ζαβουργιανός Θάνος (Ηράκλειο Ο.Α.Α.), στη 2η θέση ο Τσατσάκης Έκτορας (Ηράκλειο Ο.Α.Α.), ενώ νικητής του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Φαντριδάκης Μανούσος (Ο.Α.Σούδας)

Ο Όμιλος συμμετείχε στο πρωτάθλημα και με άλλους 5 αθλητές : την 10χρονη Φούσα Ίρις που συμμετείχε στα κορίτσια 12, τον επίσης 10χρονο Λακωνίτη Νικόλα που πήρε μέρος στα αγόρια 12, τον Πρώιμο Βασίλη στα 16αρια, και τους Ευαγγελόπουλο Δημήτρη και Μαρή Μπάμπη στα αγόρια 14.