90 χρόνια Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων

Φέτος συμπληρώνονται 90 χρόνια ζωής για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χανίων.  Η προσπάθεια ξεκίνησε το 1930, όταν μία παρέα νεαρών φιλάθλων και αθλητών, ιδρύει «εν Χανίοις φίλαθλον σωματείον, υπό την επωνυμίαν Όμιλος Αντισφαιρίσεως Χανίων».   Στην αρχή της «ζωής», εστίασε το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στο τένις, συγκαταλέγεται δε σε ένα από τα παλαιότερα σωματεία τένις της χώρας. 8 χρόνια αργότερα, το 1938, μαζί με άλλα 9 αθλητικά σωματεία, αποτέλεσαν τα 10 ιδρυτικά μέλη της Ομοσπονδίας Τένις (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης).

   Με το πέρασμα τον χρόνων, βρήκαν την θέση τους στον Όμιλο και τα αθλήματα της επιτρ. αντισφαίρισης, σκάκι, μπάσκετ, βόλεϊ και ενόργανη – ρυθμική γυμναστική. Την σύνθεση του Ο.Α.Χ. ολοκληρώνει το 2019 το τμήμα της Τοιχοσφαίρισης που δίνει στον Σύλλογο την τωρινή του μορφή.

   Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων έχει να επιδείξει σειρά διακρίσεων και επιτυχιών όλα αυτά τα χρόνια. Είναι αυτό το επιτυχημένο παρελθόν και το ελπιδοφόρο παρόν, που θέτουν τον πήχη τόσο ψηλά για το μέλλον.

Σας καλούμε όλους στην εκδήλωση των 90 χρόνων του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων και βράβευσης αθλητών, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαρτίου και ώρα 18.30 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου.