Πρωταγωνιστής στο 4ο Ε3 του Λασιθίου

Με μεγάλες επιτυχίες συνδυάστηκε για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων η συμμετοχή στο 4ο τουρνουά Ε3 που διεξήχθη στο Λασίθι και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις των Γ.Σ. Λιβυκoύ Ιεράπετρας και Ο.Α. Σητείας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΟΑΧ πρώτευσε σε τέσσερις κατηγορίες, επιβεβαιώνοντας έτσι τις πολύ μεγάλες του δυνατότητες αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κατέχει στο νησί.

Ειδικότερα, στις πρώτες θέσεις βρέθηκαν οι εξής αθλητές του ΟΑΧ:

• Ο Λευτέρης Ματσαμάκης στα Αγόρια 12 ετών, κερδίζοντας στον τελικό τον Αναστάση Μανδαλενάκη του Ηράκλειο Ο.Α. & Α. με 2-0 σετ (62, 62).

• Η Στέλλα Μαρινάκη στα Κορίτσια 12 ετών, η οποία επικράτησε στον τελικό της Αννας Αλμπάντη του Ο.Α. Σούδας με σκορ 64, 61.

• Ο Αγγελος Καραχάλιος στα Α16 ο οποίος μάλιστα υπερίσχυσε στον τελικό του συναθλητή του στον Ο.Α. Χανίων, Αντώνη Ματσαμάκη, με 2-0 σετ (63, 61).

• Και η Βασιλική Μπαλάσκα στα Κ16 η οποία κατάφερε να κερδίσει στον τελικό την Χαρά Βαλιβασάκη (Ηράκλειο Ο.Α. & Α.) με 2-0 σετ (62, 61).

Συνολικά στους αγώνες συμμετείχαν εκ μέρους του ΟΑΧ 25 αθλητές και αθλήτριες που είναι οι εξής:

ΑΓΟΡΙΑ 12: Ζερβός Στυλιανός, Καϋμενάκης Αριστοτέλης, Κοκκινάκης Τζώρτζης, Μαράκης Μιχαήλ, Ματσαμάκης Λευτέρης, Πετράκης Στέλιος, Φουντουλάκης Νικόλαος, Χαλακατεβάκης Απόστολος

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12: Αλπάντη Αννα, Καραπανταζή Καλλιόπη-Χριστίνα, Κοκκινάκη Μάρνι, Μαρινάκη Στελίνα

ΑΓΟΡΙΑ 14: Ζερβός Γιώργος , Καραχάλιος Αγγελος, Κασαπάκης Χρήστος

ΑΓΟΡΙΑ 16: Κονταράκης Ανδρέας, Κωνστανταράκης Ανδρέας, Κωνστανταράκης Αντώνης, Ματσαμάκης Αντώνης, Χαλακατεβάκης Λευτέρης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16: Βαρβεράκη Μαρία, Μπαλάσκα Βασιλική, Σταμούλου Αννα-Μαρία

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΓΟΡΙΑ 12 ΕΤΩΝ

ΑΓΟΡΙΑ 14 ΕΤΩΝ

ΑΓΟΡΙΑ 16 ΕΤΩΝ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12 ΕΤΩΝ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16 ΕΤΩΝ