Αγώνες για το Κόκκινο Γήπεδο στα Χανιά και το Πορτοκαλί Γήπεδο στο Ηράκλειο

Νέες αγωνιστικές δραστηριότητες περιμένουν μέσα στο σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου τους αθλητές και τις αθλήτριες τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, καθώς θα λάβουν μέρος στα Παγκρήτια πρωταθλήματα, με διοργανώτρια τη Ζ’ Ενωση Κρήτης, Πορτοκαλί Γηπέδου και Κόκκινου Γηπέδου.

Οι αγώνες για το Πορτοκαλί Γήπεδο θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στο Ηράκλειο, ενώ ακολούθως, την Κυριακή για το Κόκκινο Γήπεδο, οι αγώνες θα γίνουν στα Χανιά, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ.

Εκ μέρους της Αντισφαίρισης θα υπάρξει μια αρκετά μεγάλη συμμετοχή σε Αγόρια και Κορίτσια που είναι η εξής:

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΗΠΕΔΟ

Δασκαλογιάννης Δημήτριος, Ζερβουδάκη Εμμανουέλα, Καστρινάκης Νικήτας, Κολοκυθά Κλειώ, Μπούρας Γρηγόριος, Σταματάκης Μάνος, Στουπάκης Αλέξανδρος, Τσιγάλογλου Βασίλειος.

ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΗΠΕΔΟ

Βολτυράκης Γεώργιος, Γαλανάκης Γεώργιοςμ Κλεινάκης Διονύσιος, Δασκαλογιάννης Αρης, Διγενάκης Στυλιανός, Δολιανίτης Ηλίας, Ευαγγελόπουλος Δημήτριος, Καϋμενάκης Μανώλης, Κουτράκης Πέτρος, Κωνστανταράκης Στάθης, Λαγουδάκης Πολύβιος, Μάρης Μπάμπης, Μαρκαντωνάκης Αθανάσιος, Μαρκουλάκης Σπυρίδων, Μπιτζανάκης Στυλιανός, Παγωνίδης Δημήτριος, Παπαδημητράκης Χριστόφορος, Περδικάκης Μάνος, Περογιάννης Μιχαήλ, Σούλιαρης Νικόλας, Σταυρουλάκης Αρτέμης, Ταμπακόπουλος Βασίλειος, Τσιλιμιγκάκης Χρήστος.

Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Οι αγώνες που έχουν προηγηθεί, είναι αυτοί για το Πράσινο Γήπεδο, οι οποίοι διεξήχθησαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Ρεθύμνου.

Στα Αγόρια, δύο αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν μεταξύ τους στον τελικό, με τον νικητή που αναδείχτηκε να ήταν ο Ζοζέφ Στρομπά που κέρδισε με 2-1 σετ (34 43 86) τον Γιώργο Ζερβό. Στο κυρίως ταμπλό συμμετείχαν ακόμα εκ μέρους του ΟΑΧ οι Νίκος Φουντουλάκης, Μιχάλης Τσιλιμιγκάκης και Φιλήμων Πατερομιχελάκης, ενώ στα προκριματικά αποκλείστηκε ο Γιώργος Σικαλιάς.

Από την άλλη, στα Κορίτσια και ειδικότερα στην κατηγορία “PLUS”, η Αντωνία Κρασονικολάκη έπαιξε στον τελικό χάνοντας από την Μαρία Βογιατζάκη του Ο.Α. Σούδας. Στην ίδια κατηγορία, αποκλείστηκε στα προκριματικά η Μάρνι Κοκκινάκη.

Στην “μικρότερη’ κατηγορία των Κοριτσιών, υπήρξε μία συμμετοχή εκ μέρους του ΟΑΧ στο κυρίως ταμπλό, αυτή της Ράνιας Ναξάκη που όμως αποκλείστηκε από την Βασιλική Κωστομανωλάκη (Ηράκλειο Ο.Α.Α.) με 2-1 σετ (43 14 73). Όσον αφορά τέλος της Ράνια Φραγκιουδάκη ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στα προκριματικά.