Αλλαξε μέρα το ΟΑΧ-Παναθηναϊκός

Αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων ανακοίνωσε η Ε.Ο.Κ.

Το παιχνίδι που είναι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανακοινώθηκε συγκεκριμένα ότι μεταφέρεται για τις 5 Δεκεμβρίου στις 16:00 στο κλειστό Κλαδισού, αντί για την προσεχή Κυριακή 18 Νοεμβρίου. Η αλλαγή αφορά τη συμμετοχή αθλήτριας του Παναθηναϊκού με την Εθνική ομάδα Γυναικών.

Η απόφαση της Ε.Ο.Κ. είναι η εξής:

«Λόγω συμμετοχής αθλήτριας του Σωματείου Παναθηναϊκός ΑΟ με την Εθνική Ομάδα Γυναικών (άρθρο 50, παρ. 1γ κανονισμών ΕΟΚ), ο αγώνας ΟΑ Χανίων – Παναθηναϊκός ΑΟ, για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (1ος Όμιλος) αντί της 18/11/2018 και ώρας 13.00, θα διεξαχθεί στις 05/12/2018 και ώρα 16.00, στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού».

ΣΤΟ FIBA CAMP U14 Η ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Εν τω μεταξύ, πρόσκληση κατέφθασε για μία ακόμη φορά για την Σταυρούλα Παπαδάκη. Η αθλήτρια του O.A. Χανίων κλήθηκε στο FIBA Camp U14 το οποίο αφορά παγκορασίδες απ’ όλη την Ελλάδα που έχουν γεννηθεί τα έτη 2004 και 2005.

Η Παπαδάκη θα βρίσκεται στο καμπ, που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αρναίας, από τις 15 μέχρι και τις 18 Νοεμβρίου. Το καμπ γίνεται στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ., σε συνεργασία με τον Δήμο Αριστοτέλη και την Ε.ΚΑ.Σ.Χ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ