Αλματώδης άνοδος στο ranking για Καζάκου και Μαυροματάκη

Εξαιρετικά αποδεικνύεται πως ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική περίοδος για τις Ζωή Καζάκου και Στέλλα Μαυροματάκη όπως μαρτυρά η αναρρίχηση τους σε πιο υψηλές θέσεις από αυτές που ήταν μέχρι πρόσφατα στο ranking της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ).

Οι δύο πρωταθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων έλαβαν μέρος όπως άλλωστε είναι γνωστό σε δύο διεθνείς διοργανώσεις, μετέχοντας αρχικά στο βαλκανικό πρωτάθλημα και στη συνέχεια στο πανευρωπαϊκό, μια εξέλιξη που επιβεβαίωσε και για τις δύο την πολύ καλή σεζόν που είχαν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ειδικότερα, η Καζάκου ολοκλήρωσε τη χρονιά και συνολικότερα την πορεία της στην κατηγορία των κορασίδων, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση πίσω από την Λεμονιά Γκαϊταντζή. Αξιοσημείωτο όμως είναι επίσης πως κατέγραψε άνοδο σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες, καθώς πλέον βρίσκεται στην 12η θέση από την 25η στις νεάνιδες, που είναι η επόμενη κατηγορία που θα λάβει μέρος από τη νέα σεζόν. Ακόμη, από τη θέση 42 που βρισκόταν στις νέες γυναίκες αναρριχήθηκε 26 ψηλότερα και πλέον βρίσκεται στην 16η, ενώ συνολικά στην κατηγορία γυναικών από την 101η είναι στην 58η.

Αντίστοιχα, η Μαυροματάκη, έχοντας ακόμα τρία χρόνια στην κατηγορία των κορασίδων παραμένει ψηλά και ειδικότερα βρίσκεται στην 6η θέση, ενώ άνοδο καταγράφει σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες. Στις νεάνιδες από 27η πλέον είναι στην 20ή θέση, στις νέες γυναίκες βρίσκεται στην 30ή θέση από την 42η που κατείχε, ενώ σε επίπεδο γυναικών είναι το νούμερο 84 στη χώρα από 100 όπου ήταν πριν από λίγο καιρό.