Ανακοίνωση για το ματς Κυπέλλου με Παναθλητικό

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων βρίσκεται στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσει ότι λόγω πρακτικής αδυναμίας δεν θα δώσει το παρών στο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθλητικό το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στο κλειστό Επταπυργίου.

Οσες προσπάθειες και αν καταβλήθηκαν το τελευταίο μεγάλο διάστημα από μέρους μας ούτως ώστε να εξευρεθούν αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις από τα Χανιά προς την Θεσσαλονίκη ή από το Ηράκλειο προς την Θεσσαλονίκη, είτε ακόμα και από τα Χανιά προς την Αθήνα ή από το Ηράκλειο προς την Αθήνα και το αντίστροφο, κάτι τέτοιο κατέστη πραγματικά αδύνατο.

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων ως είχε την υποχρέωση επεσήμανε από την πρώτη στιγμή τη συγκεκριμένη αντικειμενική δυσκολία προς το σωματείο του Παναθλητικού, ενώ ενημέρωσε παράλληλα ως όφειλε και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Η Ομοσπονδία η οποία επεδίωξε να βρει λύση στο πρόβλημα και έδειξε κατανόηση στο αίτημα μας.

Με μεγάλη μας λύπη και παρότι η επόμενη φάση του θεσμού θ’ ακολουθήσει μετά από τρεις ολόκληρους μήνες, η επιθυμία μας προκειμένου το παιχνίδι να διεξαγόταν σε άλλη ημερομηνία -όπως άλλωστε συνέβη σε άλλο της ίδιας διοργάνωσης- κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό! Μάλιστα, η κατανόηση που ζητήσαμε, έτυχε να συμπέσει σε μια χρονική περίοδο που ακολουθεί το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας μας στη διοργάνωση του EUROCUP.

Λυπούμαστε πραγματικά για την αδιαφορία που επιδείχτηκε, την έλλειψη σεβασμού που αισθανόμαστε κυριολεκτικά πως υπήρξε σε βάρος του ΟΑ Χανίων ενώ νιώθουμε την υποχρέωση να ζητήσουμε συγνώμη από το φίλαθλο κοινό των Χανίων γι’ αυτή την πραγματικά πολύ δυσάρεστη ανακοίνωση. Iδιαίτερα όμως λυπούμεθα για τη συμπεριφορά όλων όσοι σφύριξαν αδιάφορα στο κατά τ’ άλλα δίκαιο, θεωρούμε, αίτημα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ