Ανοδος για τους Ανδρες στην Α’ Εθνική!

Μία νέα μεγάλη επιτυχία στο αγώνισμα του τένις μετά την παραμονή των Γυναικών στην Α’ Εθνική Κατηγορία πανηγυρίζει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων, με την ομάδα των Ανδρών να καταφέρνει την άνοδο στην Α’ Εθνική μέσω των αγώνων μπαράζ που έγιναν το τριήμερο από 27 έως 29 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Ραφήνας.

Οι Δημήτρης Σκαλιδάκης και Χάρης Προκοπάκης κατάφεραν να σφραγίσουν την άνοδο από τη Β’ Εθνική με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα, κατακτώντας έτσι τη 2η προνομιούχο θέση. Ως εκ τούτου, ο ΟΑΧ θα εκπροσωπείται τόσο σε επίπεδο Γυναικών όσο και Ανδρών πλέον στην Α’ Εθνική Κατηγορία, πετυχαίνοντας το διπλό στόχο που είχε τεθεί.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Οι Σκαλιδάκης – Προκοπάκης κατάφεραν να επικρατήσουν στους αγώνες κόντρα στον Σ.Α. Γαλατσίου και του Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου με 3-0, ενώ η μοναδική τους ήττα ήταν από τον Α.ΚΑ. Μαραθώνα με 0-3. Ο Α.ΚΑ. Μαραθώνας που πήρε την 1η θέση και μαζί με τον ΟΑΧ τσέκαραν το “εισιτήριο” για την Α’ Εθνική, ενώ στην 3η και την 4η θέση τερμάτισαν ο Σ.Α. Γαλατσίου και ο Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου αντίστοιχα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

Με την ευκαιρία, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων συγχαίρουν θερμά τους Δημήτρη Σκαλιδάκη και Χάρη Προκοπάκη για την επιτυχία τους να κερδίσουν την άνοδο στην Α’ Εθνική, ανεβάζοντας έτσι επίπεδο τον Ομιλο. Είναι πολύ σημαντικό ότι τόσο σε Ανδρες όσο και Γυναίκες, ο ΟΑΧ θα εκπροσωπείται πλέον στο ανώτατο επίπεδο στην Ελλάδα.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Υπενθυμίζεται ότι οι Γυναίκες του ΟΑΧ, η Μαρία Ναούμ και η Ευγενία Κοκκινάκη, είχαν καταφέρει στους αγώνες που έδωσαν στην Ηλιούπολη στις 7 και 8 Νοεμβρίου
να καταλάβουν την 5η θέση παραμένοντας έτσι στην Α’ Εθνική, σε μια σπουδαία επιτυχία.

Kokkinaki-Perakis-Naoum

Συγκεκριμένα, οι δύο αθλήτριες του ΟΑΧ σημείωσαν δύο νίκες επί των Ρεντούμη και Γεννηματά του Α.Κ.Α. Μαραθώνα και των Τσαγκαράκη και Γιορτάμη του Ηράκλειο Ο.Α.Α., ενώ ηττήθηκαν από τις Τσιάρα και Κωστάκη του Ο.Α. Πετρούπολης.