Απέναντι στην αήττητη και πρωτοπόρο

Την αήττητη και πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Δάφνη Αγίου Δημητρίου θα φιλοξενήσει στις 11.30 το πρωί της Κυριακής στο Κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισσού ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων.

Afisa-OAX-Dafni

Το έργο της χανιώτικης ομάδας η οποία την προηγούμενη αγωνιστική καταφέρει να κερδίσει μέσα στην Καλαμάτα τον Άρι και να σημειώσει την πρώτη της νίκη για φέτος στην Α2 αναμένεται εκ προοιμίου δύσκολο, με το στόχο για την Φρόσω Δημητρουλάκη και τις παίκτριες της να είναι να παρουσιάσουν τον καλύτερο δυνατό εαυτό. Η ομάδα εξάλλου έχει προπονηθεί αυτές τις μέρες σκληρά και η “οδηγία” από την Χανιώτισσα προπονήτρια είναι οι παίκτριες της να μπορέσουν να βγάλουν τα στοιχεία που έχουν δουλέψει, σε αυτό το παιχνίδι.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να μπούμε στοχευμένα στην άμυνα και να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα που δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις και να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα. Η Δάφνη είναι πρωτοπόρος και αυτό που θέλουμε, είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Σίγουρα θα έχουμε μια δύσκολη αποστολή αλλά ο στόχος για μας είναι να παρουσιάσουμε αυτά τα στοιχεία που έχουμε βγάλει μέσα στην προπόνηση».

Σε καθαρά αγωνιστικά επίπεδο, ο ΟΑΧ θα στερηθεί την Χαραλαμπάκη ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή της Μπέλλου.

Η αποστολή αποτελείται από τις: Γαλητσιάνου, Ζουμαδάκη, Ζύφι, Καλογεροπούλου, Καραβέλη, Κασωμένου, Μοσχοπούλου, Μπρέλλου, Σταχτιάρη και Φουράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ