Ασημένιο μετάλλιο για την Μαυροματάκη Στέλλα στο Πανελλήνιο Παγκορασίδων Επιτρ. Αντισφαίρισης

Με την κατάκτηση σπουδαίων διακρίσεων στέφθηκε η συμμετοχή των αθλητών του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Επιτρ. Αντισφαίρισης, με σημαντικότερη αυτή της μικρής αθλήτριας Μαυροματάκη Στέλλας που κατάφερε να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο σε ατομικό και διπλό στις Παγκορασίδες. Έχοντας 3 νικηφόρα παιχνίδια στα προκριματικά, πέρασε στους αγώνες νοκ άουτ όπου κυριάρχησε στη 16αδα της Χρυσοστομίδου Νεστορίας (3-0 σετ), στην 8αδα του νούμερο 1 της Πανελλήνιας κατάταξης, Μπουλά Βασιλικής (3-2 σετ) και στα προημιτελικά της Τζενίδη Χριστίνας , νούμερο 4 στην Παν. Κατάταξη (3-1 σετ).

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η αθλήτρια του Ο.Α.Χανίων έχει επιλεγεί να συμμετάσχει στα προπονητικά camp της Ομοσπονδίας για επίλεκτους αθλητές .

Στο Πανελλήνιο Ομαδικό Νεανίδων που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, η αθλήτρια Αγγελίδου Ζωή κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και στο Πανελλήνιο  ομαδικό Κορασίδων στην Πάτρα, η Καζάκου Ζωή έφτασε στην 8αδα.

Στους Παμπαίδες  οι μικροί αθλητές του Ο.Α.Χανίων, Αγγελίδης Νίκος και Μαυροματάκης Στέφανος κατάφεραν να μπουν στην 8αδα σε ομαδικό και διπλό.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και τις επιδόσεις τους.