Αξιος απέναντι στον Σπόρτιγκ αλλά δεν απέφυγε την ήττα

Χάρη σε μία εξαιρετική εμφάνιση, ο ΟΑΧ κοίταξε στα μάτια τον πολύ δυνατό Σπόρτιγκ, χάνοντας παρ’ όλα αυτά για την 6η αγωνιστική της Α2 με σκορ 66-62 στο κλειστό γυμναστήριο Χανίων.

Δυστυχώς για τις παίκτριες της Αντισφαίρισης, η καλή τους προσπάθεια σε όλο το ματς δεν μπόρεσε να επιβραβευτεί, αν και θα πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία των Χαϊνά και Καραμπιτσάκου που σε καθοριστικά σημεία με τις αποφάσεις τους, ουσιαστικά αδίκησαν τον ΟΑΧ.

Από εκεί και πέρα, η Αντισφαίριση επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα της κατηγορίας, δεν φοβήθηκε απέναντι στον πολύ δυνατό Σπόρτιγκ, απόδειξη ότι στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ.

Η Κουφογιάννη πραγματοποίησε και πάλι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, φτάνοντας τους 18 πόντους για την ομάδα της, με την Ψυχογιού να την ακολουθεί με 12. Από την άλλη πλευρά, η Στ. Φουράκη με 20 πόντους αναδείχτηκε η πρώτη σκόρερ για τον Σπόρτιγκ.

Τα 10λεπτα: 18-14, 30-34, 46-45, 62-66

Διαιτητές: Χαϊνά, Καραμπιτσάκος

Ο.Α. Χανίων (Μιχάλης Κασικτσόγλου): Πρασιανάκη, Δερμιτζάκη, Παπαμαρκάκη 8 (1), Κασσωμένου 2, Ακρίβου 9 (1), Κουφογιάννη 18, Χαλυβίδου 2, Καζαντζή 11 (3), Δασκουλίδου, Ψυχογιού 12, Σκουμπάκη, Φραντζεσκάκη,

Σπόρτιγκ (Θάνος Σόφτσης): Τσαφάρα, Παυλοπούλου, Φουράκη Β. 7 (1), Πριονά, Δανδουλάκη Αλ., Σαλιάι 9 (1), Ιωαννίδου 15 (2), Δανδουλάκη Μ. 2, Μίξινα 13, Σιδέρη, Φουράκη Στ. 20

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ