Αυλαία στην τελική φάση του Αναπτυξιακού

Ολα είναι έτοιμα για την πραγματοποίηση της τελικής φάσης του Αναπτυξιακού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ στις κατηγορίες Εφήβων/Νεανίδων, Παίδων/Κορασίδων, Παμπαίδων/Παγκορασίδων που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαΐου στο κλειστό του Κλαδισού.

Περισσότερα από 80 αθλητές από δεκάδες σωματεία από όλη την Ελλάδα αναμένεται να δώσουν το παρών στους αγώνες, όπου το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρουσιάσουν μεγάλο ενδιαφέρον. Εξάλλου, το γεγονός ότι θα αγωνιστούν οι καλύτεροι αθλητές-τριες της χώρας, στην ηλικία των 18 ετών και κάτω είναι η απόδειξη ότι το θέαμα προβλέπεται να είναι πολύ ποιοτικό.

Από πλευράς ΟΑΧ, συμμετοχή θα υπάρξει στις κατηγορίες Κορασίδων, με τις Γιώτα Κοτζαμιχάλη, Ανελίζε Βαμβακάκη και Ζωή Αγγελίδου, στις Παγκορασίδες, με τις Κατερίνα Κοτζαμιχάλη και Ζωή Καζάκου, ενώ ο Ανδρέας Βαμιανάκης θα αγωνιστεί στην κατηγορία των Παμπαίδων. Ολοι οι αθλητές του ΟΑΧ θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό, έχοντας σίγουρα ν’ ανταγωνιστούν σπουδαίους αντιπάλους.

Η αυλαία του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη να ανοίξει στις 9.30 το πρωί και οι αγώνες της πρώτης μέρας θα διαρκέσουν μέχρι τις 7 το απόγευμα ενώ την Κυριακή (6/5), οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Συνδιοργανωτές των αγώνων είναι η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΕΠΑ), η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Δήμος Χανίων.