Δεύτερος ο Κασαπάκης στα μικτά στο πανελλήνιο των “14ηδων”

Μία σημαντική διάκριση κατάφερε ο Χρήστος Κασαπάκης στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος 14 ετών που πραγματοποιήθηκε από 10 έως 18 Απριλίου στο Μαραθώνα.

Ο νεαρός τενίστας του ΟΑΧ κατάφερε να βρεθεί στη 2η θέση στο αγώνισμα των μικτών παίζοντας μαζί με τη Μάρα Κοντολαιμάκη από τον ΑΟ Λατώ Αγ. Νικολάου. Από εκεί και πέρα, ο Κασαπάκης ήταν ακόμα 8ος στα διπλά, παίζοντας με έναν άλλο αθλητή από τον ΑΟ Λατώ Αγ. Νικολάου, τον Νίκο Σφυράκη, ενώ όσον αφορά τη συμμετοχή του στα μονά, βρέθηκε στη 16άδα.

Αντίστοιχα, στα κορίτσια, ο ΟΑΧ πήρε μέρος με τις Αννα Αλπάντη και Κέλλυ Καραπανταζή, οι οποίες αφού πέρασαν bye τον πρώτο αγώνα στα προκριματικά, η μεν κέρδισε τον επόμενο αγώνα στο κυρίως ταμπλό, αλλά αποκλείστηκε στη φάση των “32”, η δε ηττήθηκε στον πρώτο γύρο.

ΤΑ U10

Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα 10 ετών, ο ΟΑΧ πήρε μέρος με τους Χρήστο Τσιλιμιγκάκη και Μπάμπη Μάρη στα αγόρια και τις Ηλιάνα Σηφάκη, Φανή και Δέσποινα Νικολιδάκη στα κορίτσια.

Ειδικότερα, τα παιδιά αγωνίστηκαν σε προκριματικά σε ομίλους των τεσσάρων και οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου έπαιρναν την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό. Ο Τσιλιμιγκάκης κατάφερε να έρθει πρώτος στον όμιλό του, χάνοντας στη συνέχεια στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό ενώ ο Μάρης βρέθηκε στην 4η θέση στον όμιλό του και αποκλείστηκε.

Αντίστοιχα στα κορίτσια, η Ηλιάνα Σηφάκη και η Φανή Νικολιδάκη προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό, χάνοντας στο πρώτο παχνίδι, ενώ η Δέσποινα Νικολιδάκη τερμάτισε στην 4η θέση.