Δεύτερος στην Ελλάδα ο Αντωνιάδης στους Νέους Ανδρες

Στη 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Νέων Ανδρών που διεξήχθη μαζί με την κατηγορία Νέων Γυναικών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αναδείχτηκε ο Νίκος Αντωνιάδης.

Ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων είχε μια εξαιρετική παρουσία στους αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου, καθώς βρέθηκε στο σημείο να διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας. Συγκεκριμένα, αυτό έγινε, αντιμετωπίζοντας στον τελικό τον Γιώργο Σταματούρο, με τον αθλητή του Ολυμπιακού να επικρατεί με 4-1 (11-5, 11-9, 11-7, 5-11, 11-6).

Στο δρόμο για τον τελικό, ο Αντωνιάδης κατάφερε να πετύχει ευρείες νίκες, επικρατώντας αρχικά 3-0 σετ του Δημήτρη Μάντζιου της Κορωνίδας Γαλατσίου, ενώ πέρασε “bye” τον επόμενο αγώνα κόντρα στον Μάριο Καντανή από τον Ποσειδώνα Τήνου, που δεν “κατέβηκε” να αγωνιστεί. Χωρίς αγώνα πέρασε από τους “64” για τους “32” όπου απέκλεισε με 3-1 σετ τον Σωκράτη Γιαννούτσο του Γ.Α.Ο. Πειραιά, ενώ ακολούθως στη 16άδα κατέβαλλε με 3-0 τον Ιάσονα Κορδούτη (Ε.Α. Βόχας), στην 8άδα τον Γιάννη Δαμιανή (Π.Κ.Δ. Ταύρου) με το ίδιο σκορ και στην 4άδα τον Δημήτρη Στάμου με 4-0 σετ.

Αναλυτικότερα, η τελική κατάταξη στους Νέους Ανδρες είναι η εξής:

1. Γιώργος Σταματούρος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
2. Νίκος Αντωνιάδης (Ο.Α. Χανίων)
3. Δημήτρης Κορδούτης (Αρης Νίκαιας)
-. Δημήτρης Στάμου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)