Διακρίσεις για τους μικρούς τενίστες του Ο.Α.Χ. σε Ε2 και Ε3

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι αθλητές του Ο.Α.Χ. στο Ε2 που διεξήχθη στο Ηράκλειο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ειδικότερα στην κατηγορία Α12, ο Χρήστος Τσιλιμιγκάκης με συμπαίκτη τον Φανδριδάκη Παναγιώτη από Ο.Α.Σούδας, κατάφεραν να κατακτήσουν την 1η θέση στα διπλά της κατηγορίας νικώντας στον τελικό τους Ζαβουργιανό-Δολιανίτη με σκορ 76 (5) 62.  Στα μονά της κατηγορίας Α12, ο Τσιλιμιγκάκης βρέθηκε αντιμέτωπος στον ημιτελικό με συμπαίκτη του στα διπλά Φανδριδάκη, όπου μετά από μία δυνατή αναμέτρηση με πολλές ανατροπές, έχασε με σκορ 46 75 75, κατακτώντας την 3η θέση.

Τσιλιμιγκάκης Χρήστος
Τσιλιμιγκάκης-Φανδριδάκης

Στην ίδια κατηγορία, ο αθλητής μας Μπάμπης Μαρής με συμπαίκτη τον Μαρκαντωνάκη Αθανάσιο από τον Ο.Α.Σούδας, κατέκτησαν την 3η θέση στα διπλά Α12 χάνοντας στον ημιτελικό από τους Ζαβουργιανό-Δολιανίτη με 63 62

Μαρής-Μαρκαντωνάκης

Συνολικά, ο ΟΑΧ πήρε μέρος με τους εξής αθλητές/αθλήτριες ανά κατηγορία:

Αγόρια 12 – Τσιλιμιγκάκης Χρήστος, Ευαγγελόπουλος Δημήτρης, Μαρής Μπάμπης

Αγόρια 14 – Αρετάκης Γιώργος

Κορίτσια 14 – Μπαντουράκη Ελένη και Μαρία

Αγόρια 16 – Γραμματικόπουλος Γιώργος

Στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ε3 που πραγματοποιήθηκε στον Ο.Α.Ρεθύμνου, ο αθλητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, μετά από μία καταπληκτική πορεία στο ταμπλό της κατηγορίας Α12, κατέλαβε τελικά την 3η θέση με τον Ζαβουργιανό του Ο.Α.Α.Ηράκλειο να περνά στον τελικό με σκορ 62 62.

Ευαγγελόπουλος Δημήτρης

Οι αθλητές που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα είναι :

Αγόρια 12 – Τσιλιμιγκάκης Χρήστος, Ευαγγελόπουλος Δημήτρης, Μαρής Μπάμπης

Κορίτσια 12 – Νικολιδάκη Δέσποινα και Φανή, Μαράκη Κατερίνα

Αγόρια 16 – Γραμματικόπουλος Γιώργος, Αρετάκης Γιώργος