Διακρίσεις για τον Καραχάλιο σε πανευρωπαϊκά τουρνουά

Με επιτυχία έλαβε μέρος ο Άγγελος Καραχάλιος σε δύο πανευρωπαϊκά τουρνουά τένις στην κατηγορία “Αγόρια 14” που διεξήχθησαν στις 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου σε Ηράκλειο και Αθήνα αντίστοιχα.

Ξεκινώντας στο κυρίως ταμπλό και στα δύο τουρνουά, αρχικά στο Ηράκλειο, κέρδισε τον Svyatoslav Gulim από τη Ρωσία (νούμερο 4 στο ταμπλό) με 2-0 σετ (6-4/ 6-4) και τον Άγγλο Harry Cookson επίσης με 2-0 (6-1 / 6-3) ενώ έχασε στον τρίτο γύρο (6-0 / 6-2) από τον μετέπειτα νικητή του τουρνουά, Ιταλό Βiagio Gramatikopolo.

Στο δεύτερο τουρνουά που έγινε στην Αθήνα στο “Καλοβελώνης Tennis Club”, ο τενίστας του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων είχε μία ανάλογη πορεία. Κέρδισε κατά σειρά στον πρώτο γύρο τον Ιταλό Filipo Capri (6-0 / 6-1), στον δεύτερο γύρο τον Ρώσο Vladislav Gorbatenko (νούμερο 7 στο ταμπλό) με 6-3 / 6-2 ενώ στον τρίτο γύρο (προημιτελικά) έχασε από τον Ελβετό Yarin Aebi με 6-1 / 6-3.

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΧ

Εκτός του Ματσαμάκη, στο πανευρωπαϊκό τουρνουά που έγινε στο Ηράκλειο, συμμετείχαν ακόμα τρεις αθλητές του ΟΑΧ, που πρόκειται για τους Ανδρέα Κονταράκη, Αντώνη Ματσαμάκη και Ανδρέα Κωνστανταράκη.

Kontarakis2

Koνταράκης.

Matsamakis-Antonios5

Maτσαμάκης.

Κονταράκης και Ματσαμάκης έπαιξαν στον πρώτο γύρο στο κυρίως ταμπλό όπου και ηττήθηκαν από τους Stijn Nolan (Μεγ. Βρετανία) με 6-3 / 6-2 και Peter Alam (Μεγ. Βρετανία) με 6-3 / 6-4. Από την πλευρά του, ο Κωνστανταράκης δεν κατάφερε να περάσει στο κυρίως ταμπλό χάνοντας στα προκριματικά από τον Γερμανό John Sperle με 2-0 σετ (60, 61).

Konstantarakis3

Κωνστανταράκης.

Τέλος, Κονταράκης και Ματσαμάκης συνέθεσαν δίδυμο στα διπλά, χάνοντας στον πρώτο αγώνα από τους Αγγλους Harry Cookson και William Nolan με 6-3 / 7-6(4).