Διακρίσεις και μετάλλια στην Καβάλα!

Την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται, επιβεβαίωσαν οι αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων στο πλαίσιο του 3ου αναπτυξιακού τουρνουά Κατηγοριών πινγκ-πονγκ το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα το σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου.

Η ομάδα του Μιχάλη Αγγελίδη είχε μία συμμετοχή σε τελικό, με τη Μαρία Λαδάκη, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην Κατηγορία Κορασίδων και τρεις ακόμα σε μικρούς τελικούς, κατακτώντας μία 3η θέση με την (νεανίδα) Δωροθέα Δελάκη και δύο τέταρτες με τις Ρόδω Πιπεράκη (στις Κορασίδες) και Ζωή Αγγελίδου (στις Παγκορασίδες).

Ping-Pong-Kavala2

Ping-Pong-Kavala1

Συγκεκριμένα η Μαρία Λαδάκη ηττήθηκε στον τελικό από την Ιωάννα Γερασιμάτου, αθλήτρια του Αρη Βούλας με 3-0, κατακτώντας έτσι τη 2η θέση.

Επόμενη, υψηλότερη θέση για τον ΟΑΧ ήταν η 3η την οποία κατέλαβε η Δωροθέα Δελάκη κερδίζοντας στον μικρό τελικό με 3-2 την Μαίρη Κουλιούρη, αθλήτρια του Ολυμπιακού.

Στην 4η θέση, τέλος, βρέθηκαν η Ρόδω Πιπεράκη που ηττήθηκε στον μικρό τελικό με 3-2 από τη Θεοδώρα Βασιλειάδου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και η Ζωή Αγγελίδου η οποία έχασε, επίσης στον μικρό τελικό, από την Χρυσή Φωτειάδου, από τις Σάρισες Φλώρινας.

ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΟΑΧ

Από εκεί και πέρα, ο Ο.Α. Χανίων δεν περιορίστηκε σε αυτές τις επιτυχίες, αλλά είχε κι άλλες σημαντικές διακρίσεις.

• Η Ανελίζε Βαμβακάκη στις Παγκορασίδες τερμάτισε 5η.
• Η Θεανώ Βεργεράκη στις Παγκορασίδες πήρε την 6η θέση.
• Η Στέλλα Λαδάκη στις Κορασίδες κατετάγη 7η.
• Η Γιώτα Κοτζαμιχάλη (αθλήτρια του Α.Ο. Ελληνικού) ήταν 8η στις Κορασίδες.
• Και, η Γωγώ Πρωτοπαπαδάκη βρέθηκε στην 11η θέση στις Κορασίδες.

Συνοδοί των κοριτσιών στην Καβάλα ήταν οι προπονητές του ΟΑΧ, Μιχάλης Αγγελίδης και Μανώλης Σγουρομάλλης, με την επόμενη υποχρέωση του Ομίλου να είναι σε δύο εβδομάδες, σε νέους αγώνες στην Ελευσίνα.