Διακρίσεις στο 4ο Ε2 για τους τενίστες του ΟΑΧ

Τρεις συμμετοχές σε ημιτελικούς και αρκετές ακόμη σε προημιτελικούς κατάφεραν να σημειώσουν οι τενίστες του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων στο 4ο πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις Ε2 που πραγματοποιήθηκε σε τέσσερα διαφορετικά σημεία της χώρας, τη Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα, τη Θεσπρωτία και την Πάτρα.

Οι συμμετοχές για τον ΟΑΧ ανήλθαν σε σύνολο στις δεκατέσσερις, με τους Χανιώτες αθλητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διακρίνονται στα κυρίως ταμπλό όπου πήραν μέρος.

Ουσιαστικά και οι τρεις παρουσίες αθλητών του ΟΑΧ σε ημιτελικούς ήταν στα διπλά, από τον Βασίλη Βολτυράκη και τον Γιώργο Ζερβό στα Α14Δ σε Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα αντίστοιχα και τον Χρήστο Κασαπάκη στα Α12Δ, επίσης στην Κέρκυρα. Οι τενίστες του ΟΑΧ είχαν έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσουν την παρουσία τους στον τελικό χωρίς να τα καταφέρουν.

Kasapakis

Από εκεί και πέρα, ο Ο.Α. Χανίων είχε τέσσερις παρουσίες σε προημιτελικούς που είναι οι εξής:

• Με τον Χρήστο Κασαπάκη στα Α12 (Κέρκυρα).
• Με τη Στέλλα Μαρινάκη στα Κ12 (Θεσσαλονίκη).
• Με τον Βασίλη Βολτυράκη στα Α14 (Θεσσαλονίκη).
• Και με τη Μύριαμ Μιουμπή στα Κ16 (Πάτρα).

Αναλυτικά, οι συμμετοχές του Ο.Α. Χανίων στο 4ο Ε2 είναι οι εξής:

Ευτύχης Βολτυράκης, Βασίλης Βολτυράκης, Στέλλα Μαρινάκη, Χρήστος Κασαπάκης, Απόστολος Χαλακατεβάκης, Στέλιος Ζερβός, Γιώργος Ζερβός, Μαριάννα Βοργιατζόγλου, Αντώνης Κωνστανταράκης, Ανδρέας Κωνστανταράκης, Λευτέρης Χαλακατεβάκης, Βασιλική Μπαλάσκα, Αλέξανδρος Διγενάκης και Μύριαμ Μιουμπή.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Α12
A14Δ
Α14
Κ12

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

A12Δ
A12
A14Δ
A14
K14

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Α16
Α16Δ
Κ16

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Α14
Κ16
Α14Δ
Κ16Δ