Δήλωση της Κικής Ερηνάκη για την παραμονή της ανδρικής ομάδας στην Α1

Συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής της στην Α1 εθνική κατηγορία εκφράζει η έφορος του τμήματος πινγκ πονγκ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, Κική Ερηνάκη.

Σύμφωνα με την κα Ερηνάκη, η ομάδα θα ενισχυθεί τη νέα περίοδο έτσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατή και να μην περιέλθει ξανά σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή της.

Ειδικότερα, η κα Ερηνάκη σημειώνει τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για το τελικό αποτέλεσμα που αφορά την παραμονή της ομάδας του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, στην Α1 εθνική κατηγορία. Είναι ευτύχημα ότι και την επόμενη χρονιά θα πάρουμε μέρος στην πιο μεγάλη κατηγορία του αθλήματος. Για μια επαρχιακή ομάδα το να παραμένει για 17 χρόνια στην υψηλότερη κατηγορία της χώρας και δη στο ανδρικό κομμάτι, που είναι και το πιο δύσκολο, απαιτεί πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια διότι με αυτή την πτώχευση που διανύει η χώρα μας δεν είναι εύκολο να βρίσκουμε χροηγούς και αντίστοιχα η Ομοσπονδία και η ΓΓΑ αδυνατούν να πληρώσουν τα δεδομένα έξοδά μας, όπως είναι η μετακίνηση των αθλητών.

Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω την ANEK LINES η οποία έχει αναλάβει κατ’ εξοχήν τις μετακινήσεις για την ομάδα της Α1 και αυτό έχει βοηθήσει πάρα πολύ, όπως επίσης όλους τους φίλους χορηγούς που βρίσκονται κοντά μας.

Για τη χρονιά που ακολουθεί πιστεύω ότι θα είμαστε πιο ισχυροί. Ο πυρήνας είναι οι Μουτσάκης και Μαλινάκης, αλλά θα πλαισιώσουμε την ομάδα και με άλλους αθλητές έτσι ώστε να μη βρεθούμε στα μπαράζ και κατά συνέπεια να ξαναζήσουμε την περιπέτεια και το άγχος που είχαμε φέτος».