Δημολίτσας: Αναμένεται ένα ωραίο τριήμερο στα Χανιά για το Final 4

Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, Τάσος Δημολίτσας, ήταν αυτός που εκπροσώπησε τον σύλλογο στην κλήρωση των ημιτελικών του Final 4 για το Κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ γυναικών.

Στις δηλώσεις του ο κ. Δημολίτσας ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΕΟΚ για την ανάθεση της διοργάνωσης, μην παραλείποντας να τονίσει πως τα Χανιά θ’ ανταπεξέλθουν, προσφέροντας ένα ωραίο τριήμερο, ευχόμενος, όπως είπε, να γίνουν καταπληκτικοί αγώνες.

Αναλυτικότερα η δήλωση από τον κ. Δημολίτσα είναι η εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΕΟΚ και προσωπικά τον πρόεδρο για την ανάθεση του Final Four του Κυπέλλου Γυναικών στα Χανιά. Είναι μια μεγάλη διοργάνωση και πιστεύω ότι τα Χανιά θα ανταπεξέλθουν, θα δώσουν την δυνατότητα σε όλες τις ομάδες να περάσουν ένα ωραίο τριήμερο και να γίνουν καταπληκτικοί αγώνες. Στον ημιτελικό αντιμετωπίζουμε την Ελευθερία Μοσχάτου με την οποία είμαστε περίπου της ίδιας δυναμικής. Εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας και να τον ευχαριστηθούν τόσο οι ομάδες όσο και οι φίλαθλοι που θα έρθουν στο γήπεδο».

Εκτός από τον κ. Δημολίτσα και τα στελέχη της ΕΟΚ, στην κλήρωση παρέστησαν οι Αρης Δημητρίου (πρόεδρος Ελευθερίας Μοσχάτου), Δημήτρης Νάκος (γενικός γραμματέας Ολυμπιακού) και Παναγιώτης Μαλακατές (πρόεδρος Παναθηναϊκού).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ