Δωρεάν μεταφορά στο τουρνουά “Αποκόρωνας 2016” με το πρακτορείο “Status Tourism Agency”

Δύο μήνες πριν την έναρξη του διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά “Αποκόρωνας 2016” που διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων, ο Αθλητικός Ομιλος Τάνος Αποκορώνου, ο Δήμος Αποκορώνου και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και η Οργανωτική Επιτροπή εντείνει τις προσπάθειες προκειμένου να εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες φιλοξενίας και διεξαγωγής των αγώνων, τόσο για τους φίλους του κορυφαίου πνευματικού αθλήματος, που σκοπεύουν να επισκεφθούν τα Χανιά, όσο και για τους σκακιστές που θα συμμετάσχουν.

Με την πολύτιμη χορηγία του πρακτορείου “Status Tourism Agency” οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει καθημερινά τη δωρεάν μεταφορά από τα Χανιά στο ξενοδοχείο “Kalyves Beach”, όπου θα διεξαχθούν φέτος οι αγώνες, όσων σκακιστών διαμένουν στα Χανιά! Ένα λεωφορείο του πρακτορείου, κάθε ημέρα, μια ώρα πριν την έναρξη του γύρου θα αναχωρεί από το Ρολόι (μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ) για τις Καλύβες και θα επιστρέφει στα Χανιά, αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων, διευκολύνοντας έτσι γονείς και παιδιά, φίλους του πνευματικού αθλήματος, που δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία της συμμετοχής σε ένα σκακιστικό τουρνουά με μεγάλο ενδιαφέρον!

Apokoronas-2016_2

Το διεθνές τουρνουά “Αποκόρωνας 2016” θα έχει διάρκεια μία εβδομάδα, ξεκινώντας από την Παρασκευή 26 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί την επόμενη Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου.

Χρυσός Χορηγός είναι η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. “SAMARIA” και μεγάλος χορηγός το πρακτορείο “Status Tourism Agency”.

Το τουρνουά στηρίζεται επίσης από τους εξής φορείς:

• Σύλλογος Καταστηματαρχών και Επιχειρηματιών Καλυβών
• Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Καλυβών
• Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυβών “Μανώλης Ραυτόπουλος”
• Πολιτιστικός Σύλλογος Τσιβαρά
• Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμένων
• Πολιτιστικός Σύλλογος Νιο Χωριού

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.oax-chess.com ή στους κ. Μηνά Βουλγαρίδη 6932744696, Γιώργο Μυλωνάκη 6972442935 και Νίκο Σγουρό 6978777543.