Δύο στα δύο στην Α1 για την εντυπωσιακή ομάδα του ΟΑΧ!

Τα Χανιά έφεραν… γούρι στον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων, ο οποίος χάρη σε δύο εξαιρετικές εμφανίσεις κατάφερε να σημειώσει ισάριθμες νίκες στα παιχνίδια που έδωσε το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Χανίων!

Χάρη σε αυτές τις νίκες, που σημειώθηκαν σε βάρος των Α.Ο. Ταταύλα και Α.Ο. Πεύκης, ο ΟΑΧ καταφέρνει ουσιαστικά να εξασφαλίσει την παραμονή στην Α1 κατηγορία, καθώς δεν υπάρχει καμία πιθανότητα πλέον να βρίσκεται στα πλέι άουτ.

Αποδεικνύεται ότι η δυναμικότητα της ομάδας είναι εντελώς διαφορετική όταν έχει την ευκαιρία ν’ αγωνίζεται μέσα στα Χανιά και όχι στο φιλόξενο κατά τ’ άλλα Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας εκεί όπου σχεδόν εξ ολοκλήρου δίνει τα παιχνίδια.

ΟΙ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ

Η πρώτη μεγάλη νίκη για τον ΟΑΧ σημειώθηκε σε βάρος του Α.Ο. Ταταύλα με 4-2.

Συγκεκριμένα, τα κερδισμένα σετ ανήκουν στον Αντώνη Μαλινάκη και τον Νίκο Αντωνιάδη που επιβλήθηκαν των Αλεξαντρόβ και Βλαχάκη ο πρώτος, ενώ ο Αντωνιάδης νίκησε επίσης τον Βλαχάκη, αλλά και τον Παπαδημητρίου. Στα άλλα δύο σετ, ο ΟΑΧ τα έχασε με τον Κώστα Μουτσάκη να μην τα καταφέρνει απέναντι σε Παπαδημητρίου και Αλεξαντρόβ.

Αναλυτικά, η διακύμανση του σκορ ήταν η εξής:

ΟΑΧ-Α.Ο. Ταταύλα 4-2

Μουτσάκης-Παπαδημητρίου 1-3, Μαλινάκης-Αλεξαντρόβ 3-2, Αντωνιάδης-Βλαχάκης 3-1, Μουτσάκης-Αλεξαντρόβ 1-3, Αντωνιάδης-Παπαδημητρίου 3-2 και Μαλινάκης-Βλαχάκης 3-2.

Οσον αφορά το δεύτερο παιχνίδι, ο ΟΑΧ επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ (4-2) της Πεύκης. Μάλιστα, η νίκη που προκάλεσε την μεγαλύτερη εντύπωση δεν είναι άλλη από αυτή σε βάρος του Γάλλου, Πραντέλλε, από τον Κώστα Μουτσάκη με 3-0.

Αναλυτικά, η διακύμανση του σκορ ήταν η εξής:

ΟΑΧ-Α.Ο. Πεύκης 4-2

Μουτσάκης-Πραντέλλε 3-0, Μαλινάκης-Παπαδάκης 3-1, Αντωνιάδης-Παντερής 3-1, Μουτσάκης-Παπαδάκης 2-3, Αντωνιάδης-Πραντέλλε 2-3 και Μαλινάκης-Παντερής 3-0.

ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Από κει και πέρα, όσον αφορά τα άλλα δύο παιχνίδια που διεξήχθησαν το Σάββατο, ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών επικράτησε με 4-2 της Πεύκης, ενώ τα Ταταύλα επιβλήθηκαν του Πέρα με 4-1.

Στις δηλώσεις της, η έφορος του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων και αντιπρόεδρος της ΕΦΟΕΠΑ, Κική Ερηνάκη, σημείωσε τα εξής:

«Η ομάδα πινγκ πονγκ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της επαρχίας, συμμετέχοντας για 17 συναπτά έτη στην Α1 εθνική κατηγορία. Ως αντιπρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης προτείνω -και πάντοτε εισακούομαι- ώστε να παίρνουμε σημαντικές διοργανώσεις στην πόλη των Χανίων.

Αυτή τη στιγμή, φιλοξενούνται στα Χανιά τέσσερις ομάδες της Α1 εθνικής κατηγορίας, ενώ σε δύο μήνες έχουμε μια πολύ σημαντική διοργάνωση που θα διεξαχθεί στον Κλαδισό και που δεν είναι άλλη από την τελική φάση ανδρών-γυναικών, όπου θα γίνει για πρώτη φορά σε επαρχιακή πόλη. Η οικογένεια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΟΑΧ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με πάρα πολλά παιδιά, με τρεις προπονητές, με σημαντικές διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες και με συμμετοχές σε πολύ μεγάλες διοργανώσεις, μεταξύ άλλων και στο εξωτερικό, ενώ ειδικότερα η ομάδα της Α1 διαπρέπει».

Τελευταία παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις 10 το πρωί την Κυριακή είναι ανάμεσα σε ΟΑΧ-Α.Σ. Πέρα Αθηνών και Α.Ο. Πεύκης-Α.Ο. Ταταύλα.