Δύσκολη αποστολή στη Σούδα κόντρα στον Κρόνο

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το κλειστό γυμναστήριο Σούδας, στο οποίο θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (2/3, 14:00) τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Η αναμέτρηση απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Α2 θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη για τον Μάνο Μανουσάκη και τις παίκτριες του. Ωστόσο, το κίνητρο είναι μεγάλο για τον ΟΑΧ ο οποίος σε κάθε περίπτωση θέλει να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στην προσπάθεια που καταβάλλει έτσι ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

«Δύσκολο παιχνίδι σε μια άλλη έδρα. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει και να κάνει μια ωραία ατμόσφαιρα σε ένα γήπεδο πιο μικρό. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να χτυπήσουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Εχουμε κάνει καλή δουλειά τις δύο τελευταίες εβδομάδες και θα δώσουμε την ψυχή μας για τη νίκη», τονίζει σε δηλώσεις του ο κόουτς Μανουσάκης.

Το ευχάριστο για τον ΟΑΧ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς κι διαθέσιμα είναι όλα τα κορίτσια.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Βασιλογιαννάκη, Δασκαλάκη, Δασκουλίδου, Δεληγιάννη, Δερμιτζάκη, Δρικάκη, Κουφογιάννη, Παπαδάκη, Πρασιανάκη, Σκουμπάκη, Φωτιάδη και Ψυχογιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ