Δύσκολη αποστολή στου Ζωγράφου για τα κορίτσια

Μια νέα εκτός έδρας αποστολή ακολουθεί την Κυριακή για τα κορίτσια του ΟΑΧ. Αντίπαλος αυτή τη φορά, για την 6η αγωνιστική, ο ΕΦΑΟ Ζωγράφου.

Πρόκειται για ομάδα, στην οποία προπονητής ήταν ο νυν κόουτς της Αντισφαίρισης, Μάνος Μανουσάκης, μια ομάδα που σίγουρα γνωρίζει καλά. Συγκεκριμένα, ο ΟΑΧ θα αγωνιστεί με στόχο να διεκδικήσει τη νίκη, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα παιχνίδια.

Σύμφωνα με τον κόουτς του ΟΑΧ: «Δύσκολη έδρα και μια ποιοτική ομάδα ο Ζωγράφου. Παρά τις απουσίες που έχουμε, δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα για ν’ ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα και ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις τη νίκη. Πιστεύω να βρούμε το κάτι παραπάνω που μας έλειπε από το προηγούμενο παιχνίδι και να επιστρέψουμε με το ροζ φύλλο εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε».

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΟΑΧ, από την οποία απουσιάζουν οι Σκουμπάκη, Πρασιανάκη, Βασιλογιαννάκη και Χαλυβίδου είναι η εξής:

Γαλανάκη, Δασκουλίδου, Δεληγιάννη, Δερμιτζάκη, Δρικάκη, Κουφογιάννη, Παπαδάκη, Παπαμαρκάκη, Φωτιάδη, Ψυχογιού.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 16:00 με διαιτητές τους Ροδίτη και Κοντογιαννόπουλο (Παπαγιαννόπουλος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ