Εχασε από Αμύντα, “κράτησε” τη διαφορά

Μια πικρή ήττα, που τον βάζει σε περιπέτειες για την παραμονή γνώρισε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων, χάνοντας την Κυριακή το μεσημέρι από τον Αμύντα με σκορ 58-56 στον Κλαδισό.

Η ομάδα του Μάνου Μανουσάκη, ουσιαστικά, βρέθηκε να χάνει το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς με τις παίκτριες του να είναι πολύ εκνευρισμένες από τα σφυρίγματα των διαιτητών, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, τα κορίτσια του Αμύντα ν’ αποκτήσουν ψυχολογία και να καταφέρουν να πάρουν στο προβάδισμα και να “κλειδώσουν” τη νίκη με δύο πόντους διαφορά.

Παρ’ όλα αυτά, η τελευταία επίθεση ήταν για τον ΟΑΧ, αλλά δεν μπόρεσε να στεφθεί με επιτυχία με την Ηρώ Κουφογιάννη να αστοχεί υπό πίεση σε τριών πόντων στα τελευταία 3 δευτερόλεπτα.

Ουδέν κακό, αμιγές καλού, πάντως, καθώς τουλάχιστον ο ΟΑΧ κράτησε την διαφορά επί του Αμύντα, μιας και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε κερδίσει με τρεις πόντους, άρα σε περίπτωση ισοβαθμίας για την παραμονή, έχει το προβάδισμα. Από την άλλη, ψάχνει μία νίκη επιπλέον.

Τους 56 πόντους της Αντισφαίρισης μοιράστηκαν μόλις τέσσερις παίκτριες και ουσιαστικά τρεις, οι Κουφογιάννη, Ψυχογιού και Δεληγιάννη σημείωσαν τους 53 από τους 56! Από την άλλη πλευρά, η Τριμέρη για τον Αμύντα Δάφνης Υμηττού ήταν η πρώτη σκόρερ με 15 πόντους.

Τα 10λεπτα: 19-14, 38-27, 47-43, 56-58

Διαιτητές: Κηπώσης – Ναστούλης

ΟΑΧ (Μάνος Μανουσάκης): Πρασιανάκη, Δερμιτζάκη, Παπαμαρκάκη, Δρικάκη, Σκουμπάκη, Κουφογιάννη 23(4), Ψυχογιού 15(1), Βασιλογιαννάκη, Παπαδάκη, Δασκουλίδου 3(1), Φωτιάδη, Δεληγιάννη 15

Αμύντας Δάφνης Υμηττού (Φρόσω Δρακάκη): Γυγουρτάκη 9(1), Τριμέρη 15(3), Μαργώνη 6, Καλλιώρα 9, Τζέμη 6, Τσαγκαράκη 4, Σιδηροπούλου, Καραλή, Καραντζάλου, Αθανασούλια 2, Ντάνου 7, Κόρμπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ