Οι εγκαταστάσεις στο επίκεντρο συνάντησης με τη διοίκηση του ΕΑΚ

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων υποδέχτηκε με χαρά και ικανοποίηση τη νέα διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων στις εγκαταστάσεις του σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, στον νέο πρόεδρο, Τάκη Σβουράκη, μεταφέρθηκαν οι στόχοι και οι πρωτοβουλίες που έχει λάβει ο Ομιλος σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό μέρος, ωστόσο επισημάνθηκαν ιδιαίτερα τα μεγάλα κενά που παρουσιάζουν οι εγκαταστάσεις και ειδικότερα τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ομιλος μας. Αποδεικνύεται εξάλλου ιστορικά πως οι εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί εδώ και δεκαετίες ο ΟΑΧ, πάσχουν από τεχνικής πλευράς, παρουσιάζουν κατά γενική ομολογία τεράστια προβλήματα, το δε λαοφιλές άθλημα του τένις εξελίσσεται ως ιδιαίτερα αδικημένο.

Τούτα επισημάνθηκαν στον κ. Σβουράκη, με τις δύο πλευρές ν’ αφήνουν για αργότερα μία νέα συνάντηση προκειμένου οι εγκαταστάσεις να μπορέσουν να βελτιωθούν προς όφελος των ίδιων των αθλητών.

Σε κάθε περίπτωση χαιρετίζουμε την ανάληψη των καθηκόντων από τη νέα διοίκηση, στην οποία ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της.