Εκοψε την πίτα του το γυναικείο μπάσκετ

Μέσα σ’ ένα πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα, παρουσία του προέδρου, Τάσου Δημολίτσα, του αντιπροέδρου, Μανώλη Μιχαηλάκη και του εφόρου του τμήματος, Γιάννη Τζουγκράκη, η ομάδα μπάσκετ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων έκοψε την Πέμπτη (3/1) την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η μάζωξη για τα κορίτσια του ΟΑΧ που αγωνίζονται για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ομίλου.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Δημολίτσας ευχήθηκε στις παίκτριες να έχουν υγεία για να μπορέσουν να εκπληρώσουν τους στόχους που θέτουν, ενώ παρουσιάστηκε πολύ… αποκαλυπτικός για τον στόχο που θα τεθεί την επόμενη περίοδο.

«Εύχομαι για το νέο έτος υγεία σε όλες και επιτυχίες», τόνισε ο κ. Δημολίτσας. «Προπαντός υγεία, γιατί είναι το υπέρτατο αγαθό που πρέπει να έχουμε όλοι μας για να μπορούμε να επιτύχουμε τους σκοπούς που θέτουμε στη ζωή μας. Οι επιτυχίες μπορούν να επιτευχθούν γιατί είμαστε μια ομάδα που έχει βλέψεις. Θεωρώ ότι ο στόχος της παραμονής για φέτος μπορεί να επιτευχθεί και από εκεί και πέρα, το ζητούμενο είναι να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Του χρόνου θα έχουμε κάποιες προσθήκες για να πάμε στην Α1! Θα έχουμε προσθήκες και θα έχουμε δυναμική, στήριξη και βοήθεια και πιστεύω ότι βάζοντας εσείς το πρώτο λιθαράκι θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε για να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο στην Ελλάδα. Εύχομαι αυτός ο χρόνος που ξεκίνησε να σας δώσει μόνο χαρές και καθόλου λύπες και προπαντός να μείνετε μακριά από τραυματισμούς. Θέλω να συγχαρώ τους υπεύθυνους του τμήματος, τον έφορο, Γιάννη Τζουγκράκη και τον Στέλιο Δερμιτζάκη που είναι συνεργάτης του, ενώ στον προπονητή θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα», ανέφερε απευθυνόμενος προς την ομάδα, ο Τ. Δημολίτσας.

Ακολούθως, στα κορίτσια μίλησε και ο αντιπρόεδρος του ΟΑΧ, Μαν. Μιχαηλάκης, που μάλιστα είναι λάτρης όπως σημείωσε του μπάσκετ, κάτι το οποίο αποδεικνύεται μεταξύ άλλων και από την στήριξή του στο τμήμα.

Το φλουρί… όπως αναμενόταν, έπεσε στην Φρόσω Δημητρουλάκη, που είναι η “ψυχή” του γυναικείου μπάσκετ στα Χανιά, καθώς μπορεί να κατέφθασε λίγο αργοπορημένα στην γιορτή, αλλά το κομμάτι που της αναλογούσε από την πίτα, ήταν το “τυχερό”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ