Επιστροφή στις νίκες!

Μετά από ένα σερί πέντε χαμένων παιχνιδιών, ο ΟΑΧ επανήλθε στις νίκες, κερδίζοντας την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό “Γ. Γεννηματάς” την Τερψιθέα Γλυφάδας με σκορ 50-34.

Η ομάδα του Μάνου Μανουσάκη επέβαλε την ανωτερότητά της, φτάνοντας έτσι σε ένα αποτέλεσμα που είχε μεγάλη ανάγκη προκειμένου να ανέβει εκτός από βαθμολογικά και ψυχολογικά. Μάλιστα, με αυτή τη νίκη, ο ΟΑΧ θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για το 2018, ένα έτος που ήταν απόλυτα επιτυχημένο για τον σύλλογο.

Ο ΟΑΧ δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα και από το ξεκίνημα κιόλας φρόντισε να είναι μπροστά στο σκορ. Σταν τελευταία περίοδο η διαφορά ανέβηκε στους 16 πόντους, από τους 7 που ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος.

Ψυχογιού και Δασκουλίδου αναδείχτηκαν πρώτες σκόρερ για τον ΟΑΧ, σημειώνοντας από 14 πόντους η καθεμία.

Τα 10λεπτα: 7-10, 11-19, 22-29, 34-50

Τερψιθέα Γλυφάδας (Γιάννης Βασιλάκος): Κόρδαλη, Οικονομάκη Κ. 5, Καπινιάρη 6, Καραβάρου 6, Καβακίδου 1, Λαμπράκη Δ. 6, Φλώκα, Λαμπράκη Μ., Καναβάρου, Γαλατσιάτου 5, Οικονομάκη Ζ., Μυλωνάκη 5(1)

ΟΑΧ (Μάνος Μανουσάκης): Πρασιανάκη, Παπαμαρκάκη 8(2), Σκουμπάκη, Κουφογιάννη 2, Ψυχογιού 14(1), Βασιλογιαννάκη, Δασκουλίδου 14(4), Φωτιάδη 4, Δεληγιάννη 8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ