Επιτυχίες στο τουρνουά “Μέτσοβο 2015”

Με επιτυχία συμμετείχε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων στο 2ο Αναπτυξιακό τουρνουά Κατηγοριών πινγκ πονγκ “Μέτσοβο 2015”. Η ομάδα του Μιχάλη Αγγελίδη κατάφερε να ξεχωρίσει σημειώνοντας σημαντικές διακρίσεις.

Καλύτερη θέση ήταν η 3η από τη Ζωή Αγγελίδου στις Παγκορασίδες ενώ όσον αφορά τις Κορασίδες, στην 5η θέση βρέθηκε η Γιώτα Κοτζαμιχάλη και στην 9η η Μαρία Λαδάκη. Στην πιο μεγάλη κατηγορία, αυτή των Νεανίδων, ο Ο.Α.Χ. πήρε τη 10η θέση με την Εύα Φραντζεσκάκη.

Τα αποτελέσματα χαροποίησαν τον προπονητή πινγκ πονγκ του Ο.Α. Χανίων, Μιχάλη Αγγελίδη, που αναφερόμενος στους φετινούς στόχους της ομάδας του, τονίζει τα εξής: «Στόχος τη φετινή χρονιά για τις Κορασίδες είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και πάλι με τις αθλήτριες Στέλλα Λαδάκη, Ρόδω Πιπεράκη και Μαρία Λαδάκη, ενώ παράλληλα κυνηγάμε την άνοδό μας στην Α2 με τις Εύα Φραντζεσκάκη, Μαρία Λαδάκη, Ρόδω Πιπεράκη και Στέλλα Λαδάκη. Τέλος και σε ό,τι αφορά την κατηγορία των Παγκορασίδων στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το ομαδικό με τις αθλήτριές μας, Ζωή Αγγελίδου, Ανελίζε Βαμβακάκη και Θεανώ Βεργεράκη».

Τους αγώνας “Μέτσοβο 2015” διοργάνωσε η Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. (Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης) και η τοπική ομάδα του Μετσόβου.