Επιτυχημένο το καλοκαιρινό τουρνουά Rapid 2016

Με επιτυχία διοργανώθηκε πριν από λίγες μέρες το καλοκαιρινό τουρνουά Rapid 2016 που διοργάνωσε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων.

Συνολικά, στους αγώνες συμμετείχαν 48 σκακιστές και σκακίστριες οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ ανάλογα με την ηλικία τους.

Το τουρνουά προλόγισε ο δρ. Εμμ. Μιχαηλάκης, που πρόκειται για τον πρόεδρο της επιτροπής σκακιού του ΟΑΧ και ο οποίος ευχήθηκε στα παιδιά καλό καλοκαίρι δίνοντας ραντεβού μαζί τους στο διεθνές Τουρνουά “Αποκόρωνας 2016” που είναι προγραμματισμένο μεταξύ 26 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου στις Καλύβες Αποκορώνου και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο “Κalyves Beach”.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ 1ο ΓΚΡΟΥΠ

• Γενική κατηγορία
1ος Βουλγαράκης Γιάννης
2ος Οικονόμου Δημήτρης
3ος Νικολάου Γιάννης

• Κορίτσια
1η Φανδρίδη Άνδρια

• Κάτω των 12 ετών
1ος Σηφογιαννάκης Ανδρέας
2ος Παπαδοκωνσταντάκης Χρήστος
3ος Δελάκης Γιώργος & Δημητρόπουλος Δημήτρης

Kato_ton_12_eton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Κορίτσια
1η Αλειφέρη Κατερίνα

• Κάτω των 10 ετών
1ος Χριστοδουλάκης Μιχάλης
2ος Αλειφέρης Γιάννης
3ος Οσμανλάρι Φάμπιο

Kato_ton_10_eton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Κάτω των 8 ετών
1ος Καραθανάσης Στυλιανός
2ος Σαμπάνης Θάνος
3ος Μάρακας Βασίλης, Ανδρουλάκης Άρης, Ηλιάκης Ανδρέας, Ανιάγκμπε Γιαννίκ

κατω-των-8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Κορίτσια
1η Μανιατάκη Μαριαλένα

ΤΟ 2ο ΓΚΡΟΥΠ

Στο 2ο γκρουπ υπήρξαν οι εξής συμμετοχές: Αγγελάκη Σοφία, Αγγελάκης Σταύρος, Γεωργουδάκη Σαβίνα, Καντανολέων Λευτέρης, Κουτρούλης Χάρης, Λάττος Αντώνης, Μανουσάκης Βλάσσης, Μάρακας Ευτύχης και Συναχείρης Αλέξανδρος.

2o_GroupΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ

Επίσης, την περασμένη Τετάρτη 15 Ιουνίου έγινε η αποχαιρετιστήρια συνάντηση του Τμήματος με τους νεαρούς σκακιστές του ΟΑΧ με την ευκαιρία του καλοκαιριού, όπου παίζοντας παρτίδες απόλαυσαν την μαγεία του σκακιού! Το σκάκι βοηθά στη συγκέντρωση, ενισχύει τη μνήμη, ενώ καλλιεργεί ιδιότητες όπως η κρίση, η ικανότητα λήψης αποφάσεων και η παρατηρητικότητα.

Kalokairino_tournoua_mikroi_skakistes

Τα παιδιά που έλαβαν μέρος είναι τα εξής: Αποστολάκης Κωνσταντίνος, Γιαννούλης Ευάγγελος, Γουβεράκη Ματθίλδη, Παγκάλου Σοφία, Παπαδάκης Άγγελος, Σγουρού Τερψιχόρη, Στράλης Γεώργιος και Τσακούρα Αικατερίνη.