Επιτυχίες σε απλό και ομαδικό στο πανελλήνιο νεανίδων

Με απόλυτη επιτυχία σε απλό και ομαδικό έλαβε μέρος ο ΟΑΧ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ εφήβων – νεανίδων που διεξήχθη από το Σάββατο 16 Απριλίου μέχρι και τη Μεγάλη Τρίτη 19 του μήνα στο κλειστό γυμναστήριο “Κώστας Πετρόπουλος” στην Πάτρα.

Η αγωνιστική συμμετοχή για τον ΟΑΧ καταγράφηκε στην κατηγορία των νεανίδων όπου στο ομαδικό οι αθλήτριες επέδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο, καταφέρνοντας την υπέρβαση, αφού πέρασαν από τον όμιλο και περιλήφθηκαν στην τελική εξάδα. Ειδικότερα, τα κορίτσια που συμμετείχαν, ήταν οι Μαρία Φρυτάκη, Ζωή Καζάκου και Στέλλα Μαυροματάκη.

Στο απλό, την καλύτερη παρουσία είχε η Καζάκου, η οποία κάνοντας ένα εντυπωσιακό τουρνουά πέρασε πρώτη από την φάση των ομίλων και στη συνέχεια πέρασε άλλες δύο φάσεις νοκ άουτ όπου έφτασε στην οκτάδα, κάνοντας άλμα 15 θέσεων από το αρχικό ranking. Από την άλλη, η Μαυροματάκη ήταν μέσα στην κατάκτηση της πρόκρισης μέχρι και τον τελευταίο αγώνα στους ομίλους, όμως δεν κατάφερε να περάσει στην φάση των νοκ άουτ.

Η παρουσία για τον ΟΑΧ κρίνεται ως ιδιαιτέρως επιτυχημένη, καθώς οι αθλήτριες έχουν από τρία μέχρι και πέντε έτη ηλικιακή διαφορά από τις αντίστοιχες αθλήτριες της συγκεκριμένης κατηγορίας, επιδεικνύοντας έτσι μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία.