Επόμενος σταθμός Νέα Σμύρνη

Επόμενος σταθμός Νέα Σμύρνη και επόμενο παιχνίδι αυτό κόντρα στον Πανιώνιο για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων για την Α2 Εθνική κατηγορία μπάσκετ.

Η γυναικεία ομάδα του Λευτέρη Θεοδωράκη θα αγωνιστεί στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής (1/11) απέναντι στον Πανιώνιο, με στόχο να κυνηγήσει το καλύτερο που μπορεί. Αλλωστε όπως απέδειξε στο παιχνίδι με τον Φάρο Κερατσινίου, όσο κυλάει ο χρόνος, θα έχει τη δυνατότητα να δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες.

Απουσία για τον Χανιώτη τεχνικό είναι η Βαρυπατάκη που για επαγγελματικούς λόγους δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Αθήνα.

OAX-Faros-Theodorakis2

«Θα έχουμε μια σημαντική απουσία στις ψηλές αλλά θα την καλύψουμε εκ των έσω», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Λευτ. Θεοδωράκης, για να συνεχίσει «Οσον αφορά το παιχνίδι, το φαβορί είναι σίγουρα ο Πανιώνιος ο οποίος αποτελείται από έμπειρες αθλήτριες που είναι χρόνια μαζί, αλλά εμείς πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες για νίκη που μας αναλογούν. Αν στην άμυνα είμαστε αυτοί που πρέπει θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα, μετά το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Φάρο δεν είχαμε πάρα μόνο δύο προπονήσεις για να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι οι παίκτριες μας έχουν ξεπεράσει το παιχνίδι που πέρασε και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πάμε έτοιμοι στην Νέα Σμύρνη».

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΧ

Γαλητσιάνου, Ζουμαδάκη, Ζύφι, Καλογεροπούλου, Καραβέλη, Κασωμένου, Μοσχοπούλου, Μπρέλλου, Σταχτιάρη, Φουράκη και Χαραλαμπάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ