Επτά προπονητές, γυμναστής και διατροφολόγος στο Τμήμα Τένις

Καταξιωμένο, έμπειρο και πολύ ικανό είναι το νέο τιμ προπονητών στο Τμήμα Τένις για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων. Με τη συνδρομή επίσης δύο επιστημόνων, που είναι υπεύθυνοι για την εκγύμναση και τη διατροφή των αθλητών, το εγχείρημα προβλέπεται ότι θα στεφθεί σίγουρα με επιτυχία!

Το νέο τεχνικό τιμ αποτελείται από επτά άτομα, με επικεφαλής τον κ. Κωνσταντίνο Χάσκαρη.

O κ. Χάσκαρης μαζί με τον πρόεδρο του Ο.Α. Χανίων, Τάσο Δημολίτσα.

Πρόκειται για προπονητή που έχει αναδείξει στην καριέρα του δεκάδες τενίστες που στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας, όπως οι Αλέξανδρος Γιακούμποβιτς, Αϊτόρ Ζέρδιλας, Βαγγέλης Φραγκίστας, Νίκος Πιακής, Δημήτρης Λουκαρέας, Νίκος Κοντάκης, Δημήτρης Τζαμαλής, Αναστασία Νικολάου και αρκετούς άλλους ακόμα. Επί σειρά ετών προπονητής στον Α.Ο. Βουλιαγμένης (11 χρόνια) και στον Ο.Α. Αργυρούπολης (5 χρόνια).

Το επιτελείο των προπονητών Τένις για τον Ο.Α. Χανίων για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Δίπλα στον κ. Χάσκαρη, βρίσκεται ένα επιτελείο από πολύ ικανούς προπονητές, που αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την σωστή καθοδήγηση των αθλητών στο τένις. Πρόκειται για τους Γρηγοράκη Πωλίνα, Καϋμενάκη Ηλία, Κατσιφαράκη Νίκο, Κατσουλάκη Ειρήνη, Πλατιά Νίκη και Σοκορέλη Αντώνη.

Παράλληλα κι εν όψει της νέας χρονιάς, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία με δύο επιστήμονες, την καθηγήτρια φυσικής αγωγής, Καλλιόπη Γεωργαρούδη και τη διατροφολόγο, Χρυσή Τσαλίκη.