Επτάωρο… πανδαισίας πινγκ πονγκ! Μία νίκη, μία ήττα για τον ΟΑΧ

Επτάωρο… πανδαισίας πινγκ πονγκ, ό,τι ακριβώς αναμενόταν δηλαδή, είχε την ευκαιρία ν’ απολαύσει ο αρκετός κόσμος που βρέθηκε το Σάββατο (27/1) στο κλειστό γυμναστήριο Χανίων για τους αγώνες της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Τα παιχνίδια του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων απέναντι στον Α.Σ. Πέρα και ειδικότερα με τον Αρη Νίκαιας δικαίωσαν τις προσδοκίες, καθώς εξελίχθηκαν σε ντέρμπι, ενώ ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είχε την ευκαιρία να επιβεβαιώσει την ισχύ του, σημειώνοντας δύο “καθαρές” νίκες.

Συγκεκριμένα, επικράτησε με 4-0 στα δύο ματς που έδωσε απέναντι σε Αρη Νίκαιας και Α.Ο. Ελληνικού, ολοκληρώνοντας έτσι την παρουσία του στα Χανιά, μιας και την Κυριακή (28/1) που θα ακολουθήσει η επόμενη τρίτη αγωνιστική, έχει ρεπό.

ΜΙΑ ΝΙΚΗ, ΜΙΑ ΗΤΤΑ Ο ΟΑΧ

Τα παιχνίδια για τον ΟΑΧ εξελίχθηκαν σε ντέρμπι. Στο πρώτο ματς, οι Μουτσάκης, Μαλινάκης και Πατσουμαδάκης παρά την πολύ καλή τους προσπάθεια δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Α.Σ. Πέρα, χάνοντας με συνολικό σκορ 4-2, ωστόσο συγκλονιστική ήταν η εξέλιξη στο επόμενο παιχνίδι που ακολούθησε απέναντι στον Αρη Νίκαιας. Αυτό, κρίθηκε στο διπλό, με τους Μαλινάκη/Μουτσάκη να κερδίζουν με 3-2 το τελευταίο σετ τους Τσιώκα/Μιχαηλίδη και να παίρνουν έτσι τη νίκη με 4-3, σε ένα παιχνίδι όπου αγωνίστηκε επίσης για τον ΟΑΧ ο Γεωργαντάς.

Κωνσταντίνος Μουτσάκης.

Αντώνης Μαλινάκης.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

• ΑΣ Πέρα-Ο.Α. Χανίων 4-2
Αντωνιάδης-Μουτσάκης 2-3
Δαμιανής-Μαλινάκης 0-3
Κονταμπασιάν-Πατσουμαδάκης 3-0
Αντωνιάδης-Μαλινάκης 3-2
Κονταμπασιάν-Μουτσάκης 3-1
Δαμιανής-Πατσουμαδάκης 3-0

• Αρης Νικαίας-Ολυμπιακός 0-4

• Ολυμπιακός-ΑΟ Ελληνικού 4-0

•ΓΝΟ Αρης Νικαίας-Ο.Α. Χανίων 3-4
Τσιώκας-Μουτσάκης 3-1
Μιχαηλίδης-Γεωργαντάς 3-2
Βρεττάκος-Μαλινάκης 0-3
Τσιώκας-Γεωργαντάς 3-0
Βρεττάκος-Μουτσάκης 2-3
Μιχαηλίδης-Μαλινάκης 1-3
Τσιώκας/Μιχαηλίδης-Μαλινάκης/Μουτσάκης 2-3

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Οι αγώνες πρόκειται να συνεχιστούν την Κυριακή (28/1) το πρωί, με ώρα έναρξης τις 10, οπότε και ο Ο.Α. Χανίων θα αγωνιστεί απέναντι στον Α.Ο. Ελληνικού και ο Α.Σ. Πέρα κόντρα στον Αρη Νίκαιας.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων βρέθηκε σε αυτούς τους αγώνες στην ευχάριστη θέση να αναλάβει τη διοργάνωσή τους, με τον Πρόεδρο, κ. Τάσο Δημολίτσα να δίνει το παρών, τονίζοντας τα εξής στις δηλώσεις του: «Η πραγματοποίηση αυτών των αγώνων για την Α1 Εθνική κατηγορία πινγκ πονγκ αποτελεί για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων μια μεγάλη επιτυχία και παράλληλα μια μεγάλη τιμή. Καλωσορίζουμε όλες τις αποστολές των ομάδων που βρίσκονται αυτό το Σαββατοκύριακο στα Χανιά.

Κική Ερηνάκη και Τάσος Δημολίτσας.

Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία για την ανάθεση που μας έκανε ενώ έπονται κι άλλες διοργανώσεις, τις οποίες έχει καταφέρει να εξασφαλίσει η κυρία Κική Ερηνάκη ως αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας. Θα ήθελα να πω ότι η συνέχεια του Τμήματος θα είναι επιτυχής διότι επί σειρά πολλών ετών πρωταγωνιστούμε στο τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Εχουμε αθλητές που προέρχονται από τα σπάργανα του Ομίλου, είναι αμιγώς Χανιώτες και είμαστε από τις μοναδικές ομάδες σε αυτό το επίπεδο χωρίς να έχουμε ξένους ή αθλητές εκτός Χανίων. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που έχουν βρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο Χανίων, παρακολουθώντας ένα πολύ υψηλό επίπεδο αγώνων επιτραπέζιας αντισφαίρισης και εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία και καλή διαμονή στην πόλη μας».