Ερχεται ξανά η Α1 στα Χανιά

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει και πάλι αγώνες στα Χανιά για το πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Τόπος διεξαγωγής έχει οριστεί το κλειστό γυμναστήριο Χανίων, το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιανουαρίου, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο της πόλης να τους παρακολουθήσει από κοντά, αλλά και να υποστηρίξει την ομάδα του ΟΑΧ, που αγωνίζεται στο πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας.

Συγκεκριμένα, εκτός του ΟΑΧ, θα αγωνιστούν στα Χανιά, οι Α.Ο. Πεύκης, Α.Σ. Πέρα και Α.Ο. Ταταύλα, σε τρεις διαφορετικές αγωνιστικές (10η, 11η και 12η), όπου το σίγουρο είναι ότι αυτό που “υπόσχονται”, θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες ενώ ο ανταγωνισμός αναμένεται πραγματικά μεγάλος. Ο ΟΑΧ, αυτή τη στιγμή, είναι 8ος στη βαθμολογία, παλεύοντας για να βρεθεί ψηλότερα. Υπενθυμίζεται, δε, ότι η φετινή ομάδα αποτελείται από τους Αντώνη Μαλινάκη, Νίκο Αντωνιάδη και Κώστα Μουτσάκη.

Σύμφωνα με την έφορο του τμήματος πινγκ πονγκ του ΟΑΧ, Κική Ερηνάκη: «Η ομάδα πινγκ πονγκ του ΟΑΧ με το ξημέρωμα της νέας χρονιάς αγωνίζεται στο κλειστό των Χανίων, προσφέροντας στους φίλους της πόλης μας υψηλού επίπεδου θέαμα. Σας θέλουμε κοντά μας να υποστηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της ομάδας μας, που για 17 συνεχόμενα χρόνια βρίσκεται στην Α1 Εθνική κατηγορία της χώρας».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:

• Σάββατο (26/1)

13.00 Α.Ο. Πεύκης-Α.Σ. Πέρα
13.00 ΟΑΧ-Α.Ο. Ταταύλα
16.00 ΟΑΧ-Α.Ο. Πεύκης
16.00 A.O. Ταταύλα-Α.Σ. Πέρα

• Κυριακή (27/1)

10.00 Α.Ο. Πεύκης-Α.Ο. Ταταύλα
10.00 ΟΑΧ-Α.Σ. Πέρα