Εργα αναβάθμισης στα γήπεδα του τένις

Εργα τα οποία θα βελτιώσουν αισθητά την εικόνα των εγκαταστάσεων που φιλοξενούνται τα γήπεδα τένις ξεκίνησαν στον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων.

Συγκεκριμένα, στόχος είναι εντός του Αυγούστου και εν όψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, οι εγκαταστάσεις να παρουσιάσουν μία καλύτερη οπτική, δίνοντας την ευκαιρία σε αγωνιζόμενους και θεατές να χαίρονται για την παρουσία τους μέσα στον συγκεκριμένο αθλητικό χώρο.

Ηδη τα πρώτα συνεργεία βρίσκονται εντός των χώρων που στεγάζεται ο Ο.Α. Χανίων, σε μια προσπάθεια να γίνουν οι εργασίες που έχουν αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες.

«Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων πιστός στην κοινωνική συνεισφορά του, στα μέλη του και τον χανιώτικο αθλητισμό μετά το κλείσιμο της φετινής περιόδου για το τένις, ξεκινά εντατικά πλέον την αναβάθμιση όλων των χωρών, εσωτερικά και εξωτερικά», σημειώνει ο έφορος του τμήματος τένις, Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης. «Ηταν ένα πάγιο αίτημα το οποίο φαίνεται πλέον ότι παίρνει σάρκα και οστά, υπό την καθοδήγηση και το άγρυπνο μάτι του προέδρου, Τάσου Δημολίτσα και του Διοικητικού Συμβουλίου. Επιδίωξη είναι να αναβαθμίσουμε τον Ομιλο σε κάθε δυνατό επίπεδο. Πρόκειται για αναβαθμίσεις, που πιστεύουμε ότι θα αφήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό, ιδιαίτερα ικανοποιημένο. Στόχος μας είναι με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου να είμαστε ει δυνατόν έτοιμοι», τόνισε ο κ. Τσιλιμιγκάκης.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες στο χώρο των εγκαταστάσεων εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ποιοτικής αναβάθμισης που επιχειρεί για τους αθλητές και τα μέλη του ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων.