Ετοιμος να γράψει ιστορία ο ΟΑΧ EAR PLUS!

Ετοιμος να γράψει ιστορία είναι ο ΟΑΧ EAR PLUS, φιλοξενώντας την Πέμπτη (17/2, 14:30) στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού τον ΠΑΣ Γιάννινα στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Θάνου Σόφτση επιδιώκει ν’ αξιοποιήσει την έδρα και τη δυναμική της και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Final 4 για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το απόγευμα χωρίς προβλήματα, με τον τεχνικό του ΟΑΧ EAR PLUS να υπολογίζει στα εξής κορίτσια: Τζουγκράκη, Αργυροπούλου, Σαλιάι, Πούλινς, Παπαδάκη, Τσιχλάκη, Οικονομάκη, Ντέλιτς, Χάρις, Φάρρου και Μαυράκη.

ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Ο ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

Σε ζωντανή μετάδοση από το INSTAT.TV ο αγώνας Κυπέλλου Ο.Α. Χανίων EAR PLUS-ΠΑΣ Γιάννινα .

Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου και ώρα 14:30, ο Ο.Α. Χανίων EAR PLUS αντιμετωπίζει στο κλειστό Χανίων τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ Γυναικών .

Ενα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της σεζόν για Χανιά και Γιάννενα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (17/2 , 14.30) στα Χανιά, θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από την συχνότητα του διαδικτυακού καναλιού InstatTV.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα κατακτήσει το εισιτήριο για τη συμμετοχή στο Final 4.

Για να παρακολουθήσετε το ματς κορυφής Ο.Α Χανίων EAR PLUS-ΠΑΣ Γιάννινα ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα

1. Επισκεφθείτε το InStat TV.

2. Δημιουργήστε το δικό σας Profile πατώντας στην επιλογή Registration (εγγραφή).

3. Συμπληρώστε το email σας και τον κωδικό της επιλογής σας στα κενά και πατήστε την επιλογή register (αφού πρώτα αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις).

4. Ανατρέξτε στα προσωπικά σας email καθώς θα σας έχει αποσταλεί από την εταιρεία ένα email επιβεβαίωσης ( παρακαλούμε πολύ ελέγξετε τον φάκελο
spam εάν δεν έχετε λάβει αυτό το email).

5. Πατήστε την επιλογή GoBack και συμπληρώστε το κενά με τους υπάρχοντες κωδικούς σας και πατήστε το κουμπί Sign in.

6. Επιλέξτε το παιχνίδι που θέλετε να δείτε.

7. Επιλέξτε την επιλογή Pay per View και προσθέστε στα στοιχεία σας.

*Είστε πλέον μέλος της πλατφόρμας μας και μπορείτε να δείτε αγώνες μέσα από την πλατφόρμα Live streaming τουINSTAT TV.

Το συνδρομητικό κόστος για να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά ανέρχεται στα 2 € και μπορείτε να συνδεθείτε στο ακόλουθο link https://auth.instat.tv/authorize?client_id=ott-web&redirect_uri=https%3A%2F%2Finstat.tv%2Fredirect&response_type=id_token%20token&scope=openid&state=7a9ee0a3742b40269f76cc90baa5f2e8&nonce=02004e608ffe4151a4710d95f308d1bb&response_mode=query&lang=en

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ