Εξαιρετική απόδοση για παμπαίδες και κορασίδες στο αναπτυξιακό του Πέρα Αθηνών

Με τη συμμετοχή πέντε αθλητών του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων οι οποίοι είχαν εξαιρετική απόδοση ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διοργάνωσε ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών.

Ο ΟΑΧ συμμετείχε στις κατηγορίες παμπαίδων και κορασίδων με τους Νίκο Αγγελίδη, Στέφανο Μαυροματάκη, Στέλλα Μαυροματάκη, Ζωή Καζάκου και Μαρία Φρυτάκη.

Πιο αναλυτικά, στους παμπαίδες, ο Αγγελίδης βρέθηκε πολύ κοντά στον τελικό, καθώς αποκλείστηκε οριακά στον ημιτελικό ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε και στον μικρό τελικό, καταλήγοντας έτσι στην 4η θέση. Από την άλλη, ο Μαυροματάκης κατάφερε να πασαριστεί 8ος, ξεκινώντας πολύ χαμηλότερα από το ranking list.

4ος ο Αγγελίδης.

Στην κατηγορία των κορασίδων, οι Μαυροματάκη και Καζάκου πήραν μέρος στους ημιτελικούς. Η Μαυροματάκη αποκλείστηκε οριακά με 3-2 σετ από την αθλήτρια που κατέκτησε τελικά το πανελλήνιο αναπτυξιακό ενώ η Καζάκου με 3-1 σετ από την φιναλίστ. Στον μικρό τελικό, η Μαυροματάκη επικράτησε της Καζάκου με 3-2 σετ με την Μαυροματάκη να παίρνει έτσι την 3η θέση και την Καζάκου την 4η. Οσον αφορά την Φρυτάκη πάλεψε μέχρι το τέλος και κατάφερε να πλασαριστεί στην 21η θέση, αρκετά ανεβασμένη και αυτή σε σχέση με το αρχικό της ranking.

Τρίτη και τέταρτη θέση για Μαυροματάκη και Καζάκου.

Να σημειωθεί ότι το πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα συγκέντρωσε το μεγαλύτερο αριθμό αθλητών έως τώρα από 47 σωματεία της χώρας, καθώς συνολικά καταγράφηκαν 176 συμμετοχές.

Μαυροματάκη και Φρυτάκη.

Ο Μαυροματάκης με τον προπονητή του, Μαν. Σγουρομάλλη.