Φρόσω Δημητρουλάκη: Είμαστε άδικα στην προτελευταία θέση

Υπερήφανη για τις παίκτριες της δήλωσε η Φρόσω Δημητρουλάκη μετά τη σπουδαία εμφάνιση που είχαν απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου. Η τεχνικός του ΟΑΧ εξέφρασε μάλιστα την πεποίθησή της ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη και η ομάδα της θα καταφέρει να παλέψει για την παραμονή της στην Α2.

Οι δηλώσεις της: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Δάφνης, που είναι δίκαια στην 1η θέση και πολλά συγχαρητήρια στα δικά μας παιδιά. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε άδικα στην προτελευταία θέση και πιστεύω ότι από εδώ και πέρα έχοντας ως βάση την άμυνα, θα προσπαθήσουμε ν’ αλλάξουμε τα δεδομένα όσο περισσότερο μπορούμε. Το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι εμείς είχαμε λιγότερες επιθετικές επιλογές και δυστυχώς περάσαμε και μία δύσκολη εβδομάδα. Κάπου χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας σε κάποια κρίσιμα σημεία. Θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε και πλησιάσαμε τη Δάφνη μέχρι και τους 6 πόντους. Η τελική διαφορά μας αδικεί και διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Dimitroulaki-OAX-Dafni-Froso1

Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για τις παίκτριές μου και για το προπονητικό τιμ που βοήθησε, την κυρία Χασιώτου και την κυρία Γιαννουδάκη και κρατώντας τα καλά στοιχεία θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε για το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

Από την άλλη, ο τεχνικός της Δάφνης, Αντώνης Μπουμπούς δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη, αλλά οφείλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα των Χανίων για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε. Απ’ ό,τι μαθαίνω κιόλας είναι μια ομάδα που έχει πολύ βάθος στις μικρές ηλικίες, κάνει μια αξιέπαινη προσπάθεια και μακάρι να έχει αίσιο τέλος.

Mpoumpous1

Το παιχνίδι κρίθηκε στη δική μας εμπειρία. Έχουμε πολλά προβλήματα κι εμείς από τραυματισμούς, αλλά το παιχνίδι το πήραμε λόγω της ποιότητας που έχουμε σαν ομάδα. Καλή συνέχεια στα Χανιά και τους εύχομαι το καλύτερο. Όσο για μας, ο στόχος είναι να ανέβουμε κατηγορία. Αυτή τη στιγμή είμαστε αήττητοι. Εχουμε ακόμα ένα παιχνίδι για να σταματήσει το πρωτάθλημα για τα Χριστούγεννα και θέλουμε να το κερδίσουμε. Νομίζω ότι είμαστε καλή ομάδα και αυτό που θα κοιτάξουμε, είναι να επιστρέψουν με το καλό οι παίκτριες που είναι τραυματίες και να συνεχίσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ