Γιάννης Σγουρόπουλος: Ο πιο πολλά υποσχόμενος Ελληνας αθλητής πινγκ πονγκ στα Χανιά

Ανάμεσα στους αθλητές που ξεχώρισε η παρουσία τους στα Χανιά για τους αγώνες πινγκ πονγκ για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας, είναι ο Γιάννης Σγουρόπουλος.

Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού θεωρείται ο πιο πολλά υποσχόμενος στο πινγκ πονγκ για τη χώρα μας και είχε την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητες που τον διακρίνουν στα παιχνίδια απέναντι σε Αρη Νίκαιας και Α.Ο. Ελληνικού όπου η ομάδα του σημείωσε δύο εύκολες νίκες.

«Εχουμε ξανάρθει στα Χανιά, που είναι μια πολύ ωραία και φιλόξενη πόλη. Ως Ολυμπιακός θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», τονίζει ο Σγουρόπουλος, που στην ερώτηση για το πώς νιώθει που είναι ο καλύτερος νέος παίκτης στην ηλικία του απαντά τα εξής: «Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα όπως λένε, ούτε πιστεύω τέτοια πράγματα. Θέλω να είμαι ταπεινός και γενικότερα να είμαι όπως όλος ο κόσμος».

Τέλος, σε ερώτηση για το επίπεδο που βρίσκεται το ελληνικό πινγκ πονγκ αλλά για τους προσωπικούς του στόχους για το 2018, ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού τονίζει τα εξής: «Πιστεύω ότι το ελληνικό πινγκ πονγκ διαθέτει βάθος γιατί ολοένα και περισσότερος νέος κόσμος έρχεται και παρακολουθεί ή ασχολείται με το άθλημα. Ειδικότερα τα πιο νέα παιδιά προπονούνται ολοένα και σκληρότερα για να ανεβαίνουν επίπεδο. Προσωπικά θα πάω σε κάποια ΟΠΕΝ στο εξωτερικό στα οποία θα ήθελα να διεκδικήσω κάποιο μετάλλιο στους Εφήβους. Εχω και το πανευρωπαϊκό στους Εφηβους όπου είμαι πρωταθλητής Ευρώπης, οπότε θέλω και φέτος κάτι υψηλό και μετά ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες Εφήβων που θα γίνουν στην Αργεντινή όπου και εκεί θέλω επίσης να καταφέρω το ίδιο», καταλήγει ο Γιάννης Σγουρόπουλος.