Οι δηλώσεις νικητών και φιναλίστ στον τελικό στα διπλά

Ευχαριστημένοι για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα διπλά εκφράστηκε το δίδυμο των Παναγιώτη Καζανίδη και Στάθη Τσιρανίδη, που πάντως χαρακτήρισαν τη νίκη τους κόντρα στους Σταμάτη Καπίρη και Αλέξανδρο Βοϊνέα δύσκολη.

Από την άλλη πλευρά, οι δύο αθλητές του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης τόνισαν ότι θα μπορούσαν να είχαν διεκδικήσει κάτι καλύτερο στον τελικό, συγχαίροντας τους αντιπάλους τους ενώ εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τη φιλοξενία στο τουρνουά.

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΙΡΑΝΙΔΗΣ

Στάθη, συγχαρητήρια για την νίκη σας στα διπλά. Πώς ήταν για σένα ο τελικός;

Ευχαριστούμε. Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι γιατί τα παιδιά βρέθηκαν αρκετές φορές μπροστά στο πρώτο και στο δεύτερο σετ με break κιόλας. Πιστεύω ότι στα κρίσιμα σημεία παίξαμε όπως θα έπρεπε να παίξουμε και κάναμε αυτό που έπρεπε και καταφέραμε έτσι να κερδίσουμε οριακά το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ και το δεύτερο σετ πάλι με 6-4. Γενικά ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και ήμασταν πολύ κοντά.

Tsiranidis

Στάθης Τσιρανίδης.

Εν τέλει, φεύγεις ευχαριστημένος από τα Χανιά;

Ναι, φεύγουμε με μια γλυκόπικρη γεύση αφού πήραμε το διπλό. Στο μονά, τα είπαμε και την προηγούμενη φορά, δεν τα καταφέραμε, αλλά αφού πήραμε το διπλό, τέλος καλό όλα καλά.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ

Παναγιώτη, είσαστε οι νικητές στα διπλά…

Είμαστε ευχαριστημένοι που πήραμε το τουρνουά. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή και την παρακολούθησε αρκετός κόσμος, όλα ήταν ωραία.

Kazanidis-Tsiranidis

Οι νικητές Καζανίδης και Τσιρανίδης.

Τι σου άρεσε πιο πολύ;

Γενικά ήταν φιλόξενα και τα γήπεδα στην Ακαδημία και στα Χανιά ήταν πολύ καλά. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Ήταν ένα καλό τουρνουά και μακάρι να γίνονται κι άλλα τέτοια.

Η συνέχεια σε βρίσκει στην Κρήτη;

Ναι, μετά συνεχίζουμε στο Ηράκλειο.

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΟΪΝΕΑ

Πώς ήταν ο τελικός; 

Ξεκινήσαμε μέτρια στον τελικό, αλλά ούτε και τα άλλα παιδιά είχαν μπει τόσο καλά. Μετά πιστεύω ότι δεν είχαμε τόσο καλή συνεργασία και αυτό μας οδήγησε στην ήττα γιατί δε λειτούργησαν τα χτυπήματά μας στην base line ούτε τα βολέ μας…

Παρόλα αυτά τα παίξατε και τα δύο σετ μέχρι το τέλος…
Προσπαθήσαμε, παλέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Voinea-Kapiris

Βοϊνέα και Καπίρης με τα κύπελλα της 2ης θέσης.

Πώς σου φάνηκε το τουρνουά;

Το τουρνουά ήταν πραγματικά το πιο φιλόξενο απ’ όσα έχω πάει. Το κλίμα ήταν πολύ καλό. Τα γήπεδα στους Αγίους Αποστόλους ήταν απίστευτα! Εχω παίξει σε πάρα πολλά πραγματικά και ξέρω τι λέω. Πιστεύω ότι αν υπήρχαν περισσότερα γήπεδα, θα γινόταν στα Χανιά το τουρνουά του Ηρακλείου. Γενικώς όλα ήταν άψογα.

Οπότε, εάν ξαναγίνει κάλεσμα για αγώνες στα Χανιά θα ξανάρθεις;

Ναι, εννοείται!

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

Αληθεύει ότι έχεις… μεγάλο ταλέντο στη διαιτησία; Μιας και μάθαμε ότι γνωρίζεις απ’ έξω και ανακατωτά τους κανονισμούς!

Ναι, είμαι καλός σε αυτό! Δεν είναι η δουλειά μου, αλλά προσπάθησα να βοηθήσω τη διοργάνωση (σημ. ήταν διαιτητής στον τελικό στα μονά). Προσπάθησα να είμαι όσο πιο καλός γινόταν.

IMG_2353

Ο Καπίρης ως διαιτητής στον τελικό στα μονά.

Η αλήθεια ότι ήθελες να κερδίσεις στα διπλά…

Δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα που θέλαμε. Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι και πιστεύω ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε κάποια λίγα, κρίσιμα σημεία που μπορούσαν να αλλάξουν όλη την ροή του ματς. Μπορούσαμε να είχαμε πάρει το πρώτο σετ και το σκορ θα ήταν εντελώς διαφορετικό.

Kapiris

Σταμάτης Καπίρης.

Φεύγεις από τα Χανιά με μία γεύση ευχάριστη;

Ναι, ευχάριστη. Είμαστε δεύτεροι νικητές, θα θέλαμε πρώτοι βέβαια, αλλά δεν έγινε και κάτι. Μια χαρά. Στα μόνα δεν έμεινα τόσο ευχαριστημένος από τον εαυτό μου, αλλά από δω και πέρα θα δουλέψω για να τα πάω καλύτερα.

Σου άρεσε το τουρνουά;

Πάρα πολύ και ειδικότερα τόσο ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων αλλά και η Ακαδημία, όλοι, ήταν πολύ καλοί και μας βοήθησαν πάρα πολύ στη διεξαγωγή του τουρνουά παρά τις δύσκολες μέρες στην αρχή, με τις βροχές κτλ.