Η επιδιαιτητής του ΟΠΕΝ Γωγώ Κουκουβιτάκη

Η Γωγώ Κουκουβιτάκη συνεισφέρει ως επιδιαιτητής των αγώνων στη διοργάνωση του ΟΠΕΝ πρωταθλήματος τένις Ανδρών που διεξάγεται στα Χανιά, περιγράφοντας την εμπειρία που έχει ζήσει από αυτό το πολύ σημαντικό πόστο.

Πώς πάει το τουρνουά;

Πάει πάρα πολύ καλά. Οι αγώνες έχουν κυλήσει ομαλά και είμαστε ευχαριστημένοι. Θα μπορούσαμε και καλύτερα. Όλοι οι αθλητές είναι ευχαριστημένοι.

Θα συμφωνήσεις ότι οι αθλητές έμειναν ευχαριστημένοι από τις εγκαταστάσεις και την γενικότερη διαμονή τους στα Χανιά;

Ναι, οι αθλητές έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από τις εγκαταστάσεις και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Οτιδήποτε χρειάστηκαν το είχαν χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Τα Χανιά θα μπορούσαν να συνεχίσουν να φιλοξενούν ανάλογα τουρνουά και ενδεχομένως ακόμα μεγαλύτερα;

Αυτό το τουρνουά ήταν μια πάρα πολύ καλή, πρώτη ευκαιρία για τα Χανιά έτσι ώστε να δείξουν το τι μπορούν να κάνουν. Σαφέστατα και μπορούν να φιλοξενήσουν ακόμα και καλύτερου επιπέδου τουρνουά, αρκεί η διοργάνωση να είναι καλή όπως συνέβη τώρα με τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων και την Ακαδημία Αντισφαίρισης Χανίων. Η συνεργασία κύλησε άψογα.

Πώς ζεις ως επιδιαιτητής των αγώνων αυτή την εμπειρία;

Είναι μια φοβερή εμπειρία! Όλοι οι αθλητές που έχουν μέρος έχουν ένα πολύ καλό επίπεδο. Όλοι οι αγώνες είναι καταπληκτικοί και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Μου αρέσει πάρα πολύ και θέλω να συνεχίσω σε αυτό το κομμάτι στο μέλλον. Δεν πρόκειται να το αφήσω.

Στην φωτογραφία η Γωγώ Κουκουβιτάκη μαζί με την προπονήτρια του ΟΑΧ, Ειρήνη Κατσουλάκη.