Η καλοκαιρινή γιορτή για τα κορίτσια της ρυθμικής

Στις επάλξεις βρίσκεται και πάλι το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

Τα νεαρά κορίτσια, ηλικίας από 4 μέχρι 12 ετών συμμετείχαν στην καθιερωμένη γιορτή που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι, αλλά ήταν και η πρώτη μετά την περίοδο της πανδημίας, χαρίζοντας χαμόγελα και ικανοποίηση στα αγαπημένα τους πρόσωπα και ειδικότερα στους γονείς τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (7/7) το βράδυ στις εγκαταστάσεις του τμήματος που βρίσκονται εντός του κτιρίου της Αντισφαίρισης.

Σύμφωνα με την προπονήτρια των κοριτσιών, Μαρία Πρινιανάκη: «Πραγματοποιήσαμε τη γιορτή μας στον ΟΑΧ όπου συμμετείχαν τα κορίτσια του προγράμματος που δουλεύουμε όλο το χρόνο. Η ρυθμική γυμναστική εκτός από το σώμα με τις διατάσεις δίνει τη δυνατότητα στα κορίτσια να μαθαίνουν και τη χρήση οργάνων μέσα από το ρυθμό, όπως είναι το στεφάνι, οι κορδέλες, οι κορίνες και τα σχοινάκια. Ο στόχος είναι να εξελίξουμε όλα όσα κάνουμε και τα κορίτσια ν’ αποκτήσουν ακόμα καλύτερη ελαστικότητα και να μάθουν να χειρίζονται ακόμα καλύτερα το σώμα τους».

Το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής θα σταματήσει πλέον τις υποχρεώσεις του εν όψει καλοκαιριού και αναμένεται να λειτουργήσει ξανά από το προσεχές φθινόπωρο.