Η Καζάκου στο Πανευρωπαικό Πρωταθλητριών μικρών ηλικιών στο Στρασβούργο

Αναχωρεί αύριο Πέμπτη η αθλήτρια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) του ΟΑΧ Ζωή Καζάκου για τη Γαλλία, όπου θα συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ μικρών ηλικιών (Euro Mini Champ’s).

H 12χρονη αθλήτρια του ΟΑΧ επελέγη από την Ελληνική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης να συμμετέχει στη διοργάνωση αυτή μετά την επιτυχημένη φετινή της πορεία σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο ( 1η θέση στο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό παγκορασίδων,1η θέση στο διπλό μαζί με τη Λεμονιά Γκαιταντζή,1η θέση στο Ομαδικό με τον ΑΣΕΑ Καβάλας,3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων).

Το Euro Mini Champ’s θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο της Γαλλίας από 23 ως 26 Αυγούστου με τη συμμετοχή αθλητών από 34 Ευρωπαικές χώρες και τις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι η πρώτη εμφάνιση εκτός Ελλάδος για τη μικρή αθλήτρια του ΟΑΧ που θα αποκομίσει πλόυσιες εμπειρίες τιμώντας τα ελληνικά χρώματα και το Χανιώτικο Όμιλο .

Στην ελληνική αποστολή θα συμμετέχουν εκτός από την Καζάκου,η Λεμονιά Γκαιταντζή από τον ΑΣΕΑ Καβάλας και ο Κων/νος Μηλικούδης από τη Φιλία Ορεστιάδας.Την Καζάκου θα συνοδεύει ο προπονητής της Μανώλης Σγουρομάλλης και η μητέρα της.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων ευχαριστεί για μια ακόμη φορά την ΑΝΕΚ lines για τη χορηγία της στη μετακίνηση της αθλήτριας.