Η παρουσία στο 2ο Ε1 της Θεσσαλονίκης

Η παρουσία της Μαρίας Ναούμ στον προημιτελικό γύρο στην κατηγορία Κ18 ήταν αυτή που ξεχώρισε σε ό,τι αφορά τις συμμετοχές από μέρους του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων στο 2ο τουρνουά τένις Ε1 που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Η Χανιώτισσα τενίστρια διεκδίκησε την πρόκρισή της στα ημιτελικά όμως ηττήθηκε με 2-0 σετ (63 60) από την Κατερίνα Τσοτσολή (Α.Σ.Α. Πανοράματος).

Στα διπλά, η Ναούμ έπαιξε ως δίδυμο με την Ελένη Τοπουζίδου (Ο.Α. Εύοσμου Θεσσαλονίκης) αλλά στη φάση των “8” αποκλείστηκαν από τις Καρπουζή (Α.Σ. Πέρα) και Χάρσουλα (Α.Ο.Α. Σταυρούπολης Ιφιτος) με 2-0 σετ (64 62).

Από την άλλη, στην κατηγορία Κ16 όπου συμμετείχε η Μύριαμ Μιουμπή, πήρε την πρόκριση μέσω των προκριματικών για το κυρίως ταμπλό, όπου αποκλείστηκε στον α’ γύρο από την Ναταλία Νικολοπούλου (Α.Ο.Α. Φιλοθέης) με 2-0 σετ (61 63).

ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ

Στα Αγόρια, ο Βασίλης Βολτυράκης συμμετείχε στο κυρίως ταμπλό στην κατηγορία Α14 και κατάφερε να επικρατήσει στον α’ γύρο με 2-0 σετ (62 64) του Αδαμαντίου Σταύρακα (Α.Σ. Ακρόπολις), αλλά στους “16” αποκλείστηκε από τον Αναστάσιο Παρίσση (Ροδιακή Ακαδ. Αντισφαίρισης) με 2-0 σετ (61 61).

Στο ίδιο ταμπλό, έλαβε μέρος και ο Γιώργος Ζερβός που είχε ξεκινήσει την πορεία του από τα προκριματικά και μάλιστα κατάφερε ν’ αποκλείσει δύο αντιπάλους του, αλλά στην πρώτη φάση γνώρισε την ήττα από τον Γιώργο Νουχάκη του Ο.Α. Σούδας μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον ματς με 2-1 σετ (62 46 62).

Οι δύο αθλητές του ΟΑΧ (Βολτυράκης – Ζερβός) συνέθεσαν δίδυμο στα διπλά χάνοντας από τους Παπακωστόπουλο – Κωσταρίδη του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης με 2-0 σετ (62 61).