Η συμβολική παρουσία του υφυπουργού Παιδείας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Μια παρουσία από τον πολιτικό χώρο ξεχώρισε στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου Χανίων στο περιθώριο του αγώνα ανάμεσα σε ΟΑΧ-ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο Βασίλης Διγαλάκης.

Ο υφυπουργός Παιδείας, αρμόδιος για θέματα ανώτατης εκπαίδευσης, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των κοριτσιών της Αντισφαίρισης απέναντι στον ΠΑΟΚ, δείχνοντας πολύ χαρούμενος στο τέλος για τη νίκη της χανιώτικης ομάδας απέναντι στο “δικέφαλο του Βορρά”.

Ειδικότερα, ο κ. Διγαλάκης κάθισε δίπλα-δίπλα με τον πρόεδρο του ΟΑΧ, Τάσο Δημολίτσα, ενώ στο τέλος του αγώνα είχε την ευκαιρία να συγχαρεί όλες τις παίκτριες της Αντισφαίρισης για την επιτυχία τους, ενώ επίσης συνεχάρη και τους διαιτητές.

Ο κ. Διγαλάκης δεν είναι άγνωστος με το άθλημα το μπάσκετ, καθώς έχει διατελέσει στο παρελθόν αθλητής και μάλιστα έχει αγωνιστεί με την φανέλα του ΟΑΧ. Πριν από λίγους μήνες, η Αντισφαίριση, μετά από σχετική πρωτοβουλία του κ. Δημολίτσα είχε βραβεύσει τον κ. Διγαλάκη, καθώς και άλλους, παλαιμάχους μπασκεμπολίστες του ΟΑΧ, που διακρίθηκαν στο παρελθόν με τη φανέλα της ομάδας.

Οπως φαίνεται ο κ. Διγαλάκης θα επαναλάβει την επίσκεψή του στο κλειστό για να παρακολούθησει κι άλλα παιχνίδια της γυναικείας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1…

 

Πηγή : athlitiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ