Η Ζωή Καζάκου για το πινγκ πονγκ στην κατασκήνωση “Τσικιμπούμ”

Την ευκαιρία να μιλήσει σε παιδιά ηλικίας από 10 έως 15 ετών για το άθλημα του πινγκ πονγκ είχε η Ζωή Καζάκου.

Η πρωταθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων η οποία υπενθυμίζεται ότι ολοκλήρωσε τη σεζόν με εξαιρετικό τρόπο, καταφέρνοντας ν’ αναδειχθεί στην 2η θέση στην Ελλάδα στην κατηγορία των κορασίδων για την χρονιά που πέρασε, ήταν προσκεκλημένη της κατασκήνωσης “Τσικιμπούμ” που βρίσκεται στα Χωραφάκια Ακρωτηρίου.

Με τόσες εμπειρίες που έχει βιώσει ήδη στο πινγκ πονγκ, ήταν αναμενόμενο πως η Καζάκου θα έκανε μια μεγάλη αναφορά για το πώς ξεκίνησε την πορεία της στο άθλημα και μάλιστα από την ίδια κατασκήνωση όπου πριν από μερικά χρόνια είχε ενημερωθεί με τον ίδιο τρόπο για το άθλημα!

Τα παιδιά εξέφρασαν ερωτήματα σχετικά με το πρόγραμμα των προπονήσεων, τη ζωή ενός αθλητή στην ηλικία της και για την εξέλιξη του, παράλληλα με τα οφέλη του αθλητισμού. Στο τέλος πήραν ρακέτα και μπαλάκι και η Καζάκου τους έδειξε κάποιες βασικές κινήσεις στο πινγκ πονγκ.

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων και η οικογένεια της Ζωής Καζάκου ευχαριστούν τη διεύθυνση της κατασκήνωσης και την υπεύθυνη, κα Σόνια Μαρκετάκη για την πρόσκληση και την ευκαιρία που έδωσε στους κατασκηνωτές να μάθουν για το άθλημα του πινγκ πονγκ μέσω της Ζωής.