Ικανοποιημένος ο Λευτέρης Θεοδωράκης (video)

Ευχαριστημένος για την προσπάθεια της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Σπόρτιγκ μένει ο Λευτέρης Θεοδωράκης, παρά την ήττα με ένα πόντο διαφορά. Ολη η προσοχή πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι με τα Μελίσσια, εκτός έδρας.

Ο τεχνικός του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων σημειώνει ότι χάθηκε η ευκαιρία την Κυριακή (8/11) για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά κρατά τα θετικά στοιχεία που παρουσίασαν οι παίκτριές του.

Όπως δηλώνει: «Το κυριακάτικο παιχνίδι ήταν για μας μια ευκαιρία να κάνουμε την πρώτη μας νίκη. Παίξαμε αρκετά καλά σε άμυνα και επίθεση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και βελτιωθήκαμε σε πολλούς τομείς. Δυστυχώς και ενώ όλο το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο κάποια στιγμή ο Σπόρτιγκ έκανε ένα σερί 8-0 κάνοντας το σκορ 60-66, εκεί αντιδράσαμε μειώνοντας στον πόντο 65-66 αλλά στην τελευταία επίθεση και ενώ είχαμε όλο τον χρόνο δικό μας (22”) δεν κάναμε ακριβώς αυτό που είχαμε σχεδιάσει στο τάιμ άουτ αλλά τελικά έγινε μια προσπάθεια για καλάθι που δυστυχώς δεν είχε θετικό αποτέλεσμα για μας».

OAX_2015-16_KOKKINI

Όσο για τη συνέχεια: «Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα όπου παίξαμε με 4 ομάδες που σίγουρα θα είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και έχουν σαν στόχο οι περισσότερες εξ αυτών την άνοδο. Τώρα εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με τα Μελίσσια όπου εκεί η νίκη είναι μονόδρομος. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό του Κλαδισσού, μας βοήθησε πάρα πολύ στο να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί για 40′ με μια πολύ έμπειρη και ιστορική ομάδα όπως ο Σπόρτιγκ και ελπίζουμε και στα επόμενα παιχνίδια να έχουμε την στήριξη του».

Δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα από τη ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ